Šuškanja su točna

Najgore čuvana tajna Hollywooda je VANI!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa 31-godišnja glumica u 'Late Late Showu' otkrila je voditelju Jamesu Cordenu sretnu vijest.

Mila Kunis konačno je potvrdila da su ona i Ashton Kutcher u braku, čime je stala na kraj višemjesečnim nagađanjima . U 'Late Late Showu', i to u samom debiju voditelja Jamesa Cordena, glumica je na pitanje jesu li ona i Ashton u braku tvrdoglavo ponavljala 'možda'.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Nikad bujnija glumica: 'Ne znam kako da se nosim s ovim grudima!'

'Ili ste vjenčani ili niste', odgovorio je uporni voditelj i zamolio ju da pokaže prstenjak, na kojem je bio vidljiv zlatni vjenčani prsten. 'Vjenčani su, pogledajte!', Corden je ushićeno podijelio s publikom, prenosi Mirror.

Par je prije šest mjeseci dobio kćerkicu Wyatt Isabelle, a glasine o braku potaknuo je sami par čestitkom za Novu godinu na Instagramu, kada su se potpisali kao 'Kutcheri'.

Neopterećena idealima ljepote: Lice bez 'žbuke' Mile Kunis

Kunis je u showu priznala i kako već razmišljaju o drugom djetetu te kako naprosto uživa u ulozi mame. Dodala je i kako je Ashton predivan otac, a o tome je pričala i tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene