Mila Kunis slijedi trend prirodnog izgleda koji njeguju mnoge slavne zvijezde.


Slatkica Mila Kunis osvanula je na naslovnici modnog magazina 'Glamur', i to bez šminke. Mila je samo jedna od hollywoodskih ljepotica koja prati trend prirodnog izgleda.

 

A photo posted by Mila Kunis (@kunismilax) on

Vezani članci Mila Kunis (Foto: Profimedia) Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Rijetko pojavljivanje prelijepog holivudskog para u javnosti: Mjesecima su se neobavezno viđali, a tek onda zaljubili

Za 'Glamur' je otkrila kako uživa u opuštenom izdanju i prirodnom izgledu. ' Prirodno je da žene imaju čudnu naviku da pokušavaju izgledati savršeno i zato neprestano vrše pritisak same na sebe zbog nametnutih i sasvim nerealnih očekivanja društva i medija', zaključila je Mila.

 

A photo posted by Mila Kunis (@kunismilax) on

Lijepa glumica izjavila je kako ona rijetko nosi šminku. 'Ni kosu ne perem svaki dan. Divim se ženama koje ustaju ranije kako bi se našminkale. Mislim da je to super, ali ja uopće nisam jedna od njih. Ovo slikanje za časopis gdje su mi samo stavili kremu bilo je odlično za mene', rekla je trudnica Mila koja očekuje drugo dijete s glumcem Ashtonom Kutcherom.
 

 

A photo posted by Mila Kunis (@kunismilax) on