I dalje izgleda odlično

Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše

Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +0 Mila Kunis (Foto: Getty Images) Galerija

Radi se o glumici Mili Kunis koja je ljubavnu sreću našla s kolegom Ashtonom Kutcherom.

Slavna glumica doista je netipična holivudska zvijezda.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Pred rastavom? Jedan od najslađih holivudskih parova potražio stručnu pomoć za spas braka?

Radi se o 35-godišnjoj glumici Mili Kunis koja je ljubavnu sreću pronašla s kolegom Ashtonom Kutcherom za kojeg se udala 2015. godine. Par ima i dvoje djece, a poznat je kao jedan od najtajnovitijih ispod holivudskih brda.

Rijetko kad se pojavljuju zajedno na službenim događanjima ili dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a svoju djecu koja su sada prioritet odgajaju da budu skromna, unatoč činjenici da će jednog dana naslijediti njihove milijune.

Također, glumica je poznata po elegantnim kreacijama na crvenom tepihu, no kada je u pitanju privatni život, nikada nije pretjerano sređena kao neke njezine kolegice. Tako se lijepu Ukrajinku često može vidjeti u trenirkama, običnim majicama i trapericama, japankama ili tenisicama, a izlazak u javnost bez frizure i šminke ne predstavlja joj nikakav problem.

Mnogi muškarci i žene složit će se kako Mila i u takvim trenucima izgleda odlično, a već je godinama na listama najljepših žena svijeta.

Ipak, njezino se lijepo lice često smrkne kad vidi da je prate paparazzi, a ništa drugačije nije bilo niti nedavno kada su ju uhvatili tijekom odlaska po kavu. U trapericama i rozom džemperu, Mila nije izgledala nimalo sretno, no samo je produžila pored njih.

Prije Ashtona, Mila je čak 9 godina ljubila posrnulog glumca Macaulaya Culkina, najpoznatijeg po ulozi Kevina u franšizi "Sam u kući".

I tada je skrivala intimu kao zmija noge, a jednom je prilikom izjavila: "Mi ne pričamo o našoj vezi u medijima. Već se o njoj priča i više nego što želimo. Briga me koliko je teško sačuvati privatnost, to ću pokušavati raditi dok ne odem u grob." 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +5 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Najmlađa milijarderka iznenadila intimnim priznanjem što je njezin prioritet u 2019.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) +8 Irina Shayk (Foto: AFP) Celebrity Je li ova fotografija dokaz da najljepša žena svijeta nikad nije bila kod plastičnog kirurga?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher (Foto: AFP) Isla Fisher (Foto: Instagram) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +2 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Celebrity Velika beauty promjena učinila holivudsku glumicu neprepoznatljivom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene