Radi se o glumici Mili Kunis koja je ljubavnu sreću našla s kolegom Ashtonom Kutcherom.

Galerija


Slavna glumica doista je netipična holivudska zvijezda.

Vezani članci Macaulay Culkin Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Nakon teške bolesti brata blizanca i smrti bivših djevojaka, miljenik žena skrasio se s kolegicom koju je dugo krio od svih

Radi se o 35-godišnjoj glumici Mili Kunis koja je ljubavnu sreću pronašla s kolegom Ashtonom Kutcherom za kojeg se udala 2015. godine. Par ima i dvoje djece, a poznat je kao jedan od najtajnovitijih ispod holivudskih brda.

Rijetko kad se pojavljuju zajedno na službenim događanjima ili dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a svoju djecu koja su sada prioritet odgajaju da budu skromna, unatoč činjenici da će jednog dana naslijediti njihove milijune.

Također, glumica je poznata po elegantnim kreacijama na crvenom tepihu, no kada je u pitanju privatni život, nikada nije pretjerano sređena kao neke njezine kolegice. Tako se lijepu Ukrajinku često može vidjeti u trenirkama, običnim majicama i trapericama, japankama ili tenisicama, a izlazak u javnost bez frizure i šminke ne predstavlja joj nikakav problem.

Mnogi muškarci i žene složit će se kako Mila i u takvim trenucima izgleda odlično, a već je godinama na listama najljepših žena svijeta.

Ipak, njezino se lijepo lice često smrkne kad vidi da je prate paparazzi, a ništa drugačije nije bilo niti nedavno kada su ju uhvatili tijekom odlaska po kavu. U trapericama i rozom džemperu, Mila nije izgledala nimalo sretno, no samo je produžila pored njih.

Prije Ashtona, Mila je čak 9 godina ljubila posrnulog glumca Macaulaya Culkina, najpoznatijeg po ulozi Kevina u franšizi "Sam u kući".

I tada je skrivala intimu kao zmija noge, a jednom je prilikom izjavila: "Mi ne pričamo o našoj vezi u medijima. Već se o njoj priča i više nego što želimo. Briga me koliko je teško sačuvati privatnost, to ću pokušavati raditi dok ne odem u grob." 

Najmlađa milijarderka iznenadila intimnim priznanjem što je njezin prioritet u 2019.

Je li ova fotografija dokaz da najljepša žena svijeta nikad nije bila kod plastičnog kirurga?

Velika beauty promjena učinila holivudsku glumicu neprepoznatljivom