Mladost ludost

Mila Kunis priznala mladenačke greške: ''Prekinuli smo na užasan način, i ja sam kriva za to, zeznula sam stvar''

Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) +0 Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis prisjetila se mladenačkih dana, ljubavi i početka veze sa suprugom Ashtonom Kutcherom.

Američka glumica Mila Kunis prisjetila se veze, odnosno prekida s glumcem, zvijezdom serijala flimova "Sam u kući 1 i 2" Maculayem Culkinom, a progovorila je i o počecima veze sa suprugom, glumcem Ashtonom Kutcherom.

Pogledaj i ovo showbuzz Teško joj je palo J.Lo ljubomorna na mlađahnu curu bivšeg muža jer je - bogatija

Detalje i pikanterije iz privatnog života Mila je otkrila u televizijskoj emisiji voditelja Dexa Sheparda "Armchair Expert". Priznala je kako je na grozan način prekinula romantičnu  vezu s Maculayem, a otkrila je i kakva je bila reakcija njezine obitelji nakon što im je objavila vijest o svojoj vezi s Ashtonom, inače glumačkim kolegom iz serije “Lude sedamdsete“.

Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

“Prekinula sam na loš način. Na jako, jako, jako loš način. Sve sam zeznula. Imala sam samo 20 godina i loše sam se bila ponijela, priznajem to. Trebalo mi je dugo vremena za ovo priznanje. Trebala sam biti sama i riješiti neke stvari sama sa sobom“, izjavila je Mila, no sočne detalje ipak nije otkrila. Danas 35-godišnja glumica oprostila je sama sebi sve pogreške iz prošlosti koje je učinila s 20 godina.

Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Mila je voditelju Daxu Shepardu otkrila i detalje početka veze s današnjim suprugom Ashtonom Kutcherom i burnoj reakciji njezine majke kad je saznala s kime joj kćer hoda. Majka je bila blago šokirana pa je čak počela i psovati na ruskom jeziku.Sve to bilo je radi Ashtonova razvoda od Demi Moore, aktulanog u to vrijeme, što je bio i glavni razlog skrivanja veze od očiju javnosti ali i bližnjih u početku.

Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjećamo, Mila i Ashton zajedno su od 2012. godine, a vjenčali su se 2015. godine. Danas imaju dvoje djece, kćer Wyatt i sina Dimitrija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene