Mila Kunis prisjetila se mladenačkih dana, ljubavi i početka veze sa suprugom Ashtonom Kutcherom.

Galerija


Američka glumica Mila Kunis prisjetila se veze, odnosno prekida s glumcem, zvijezdom serijala flimova "Sam u kući 1 i 2" Maculayem Culkinom, a progovorila je i o počecima veze sa suprugom, glumcem Ashtonom Kutcherom.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

Detalje i pikanterije iz privatnog života Mila je otkrila u televizijskoj emisiji voditelja Dexa Sheparda "Armchair Expert". Priznala je kako je na grozan način prekinula romantičnu  vezu s Maculayem, a otkrila je i kakva je bila reakcija njezine obitelji nakon što im je objavila vijest o svojoj vezi s Ashtonom, inače glumačkim kolegom iz serije “Lude sedamdsete“.

Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images)
Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

“Prekinula sam na loš način. Na jako, jako, jako loš način. Sve sam zeznula. Imala sam samo 20 godina i loše sam se bila ponijela, priznajem to. Trebalo mi je dugo vremena za ovo priznanje. Trebala sam biti sama i riješiti neke stvari sama sa sobom“, izjavila je Mila, no sočne detalje ipak nije otkrila. Danas 35-godišnja glumica oprostila je sama sebi sve pogreške iz prošlosti koje je učinila s 20 godina.

Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images)
Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Mila je voditelju Daxu Shepardu otkrila i detalje početka veze s današnjim suprugom Ashtonom Kutcherom i burnoj reakciji njezine majke kad je saznala s kime joj kćer hoda. Majka je bila blago šokirana pa je čak počela i psovati na ruskom jeziku.Sve to bilo je radi Ashtonova razvoda od Demi Moore, aktulanog u to vrijeme, što je bio i glavni razlog skrivanja veze od očiju javnosti ali i bližnjih u početku.

Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images)
Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjećamo, Mila i Ashton zajedno su od 2012. godine, a vjenčali su se 2015. godine. Danas imaju dvoje djece, kćer Wyatt i sina Dimitrija.