Vrijeme samo za njih

Karijeru su zapostavili jer su im djeca na prvom mjestu: Slavna obitelj koju ne vidimo tako često, a predivni su

Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Mila Kunis i Ashton Kutcher u tajnosti su se vjenčali 2015. godine, a svoj privatni život i dalje se trude što više skrivati od medija

Ashton Kutcher i Mila Kunis u subotu su se s djecom, djevojčicom Wyatt (3) i jednogodišnjim sinom Dimitrijem, zaputili na ručak u Zapadnom Hollywoodu. Glumica, koja je za ovu prigodu odjenula kratku cvjetnu haljinicu, imala je pune ruke hrane i pića, dok je njezin suprug i glumac u naručju nosio i sina i kćer.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mila i Ashton privatni život poprilično skrivaju od medija, a i paparazzi ih rijetko kada ulove s djecom, no ovaj put im je to uspjelo. Oboje obožavaju biti roditelji, što su, u iznimnim intervjuima, i rado ispričali za medije. 

Mnogi za njih kažu da su jedna od najslađih holivudskih obitelji. Par je vezu započeo 2012. godine, zaručili su se u veljači 2014., a vjenčali su se u tajnosti u srpnju 2015. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene