Mila Kunis i Ashton Kutcher u tajnosti su se vjenčali 2015. godine, a svoj privatni život i dalje se trude što više skrivati od medija

Galerija


Ashton Kutcher i Mila Kunis u subotu su se s djecom, djevojčicom Wyatt (3) i jednogodišnjim sinom Dimitrijem, zaputili na ručak u Zapadnom Hollywoodu. Glumica, koja je za ovu prigodu odjenula kratku cvjetnu haljinicu, imala je pune ruke hrane i pića, dok je njezin suprug i glumac u naručju nosio i sina i kćer.

Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)
Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid Mila Kunis (Foto: Profimedia) Opravdano nosi titulu jedne od najljepših glumica: I u ležernom izdanju bez šminke ona je prava ljepotica

Mila i Ashton privatni život poprilično skrivaju od medija, a i paparazzi ih rijetko kada ulove s djecom, no ovaj put im je to uspjelo. Oboje obožavaju biti roditelji, što su, u iznimnim intervjuima, i rado ispričali za medije. 

Mnogi za njih kažu da su jedna od najslađih holivudskih obitelji. Par je vezu započeo 2012. godine, zaručili su se u veljači 2014., a vjenčali su se u tajnosti u srpnju 2015. godine.