Mila Kunis i Ashton Kutcher u tajnosti su se vjenčali 2015. godine, a svoj privatni život i dalje se trude što više skrivati od medija

Galerija


Ashton Kutcher i Mila Kunis u subotu su se s djecom, djevojčicom Wyatt (3) i jednogodišnjim sinom Dimitrijem, zaputili na ručak u Zapadnom Hollywoodu. Glumica, koja je za ovu prigodu odjenula kratku cvjetnu haljinicu, imala je pune ruke hrane i pića, dok je njezin suprug i glumac u naručju nosio i sina i kćer.

Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)
Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)

Vezani članci Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Rijetko pojavljivanje prelijepog holivudskog para u javnosti: Mjesecima su se neobavezno viđali, a tek onda zaljubili John Legend (Foto: Instagram) Oni se baš ničeg ne srame: Slavni roditelji objavili fotografiju koja je jednima previše, a drugima sasvim normalna

Mila i Ashton privatni život poprilično skrivaju od medija, a i paparazzi ih rijetko kada ulove s djecom, no ovaj put im je to uspjelo. Oboje obožavaju biti roditelji, što su, u iznimnim intervjuima, i rado ispričali za medije. 

Mnogi za njih kažu da su jedna od najslađih holivudskih obitelji. Par je vezu započeo 2012. godine, zaručili su se u veljači 2014., a vjenčali su se u tajnosti u srpnju 2015. godine.