Mila Kunis i Ashton Kutcher postali su roditelji po drugi put.


Prelijepa glumica Mila Kunis rodila je dječaka. Slavni su glumci u srijedu poželjeli dobrodošlicu na svijet svom drugom djetetu. Ponosni roditelji ime malenog dječačića još moraju službeno objaviti.

Vezani članci Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Rijetko pojavljivanje prelijepog holivudskog para u javnosti: Mjesecima su se neobavezno viđali, a tek onda zaljubili Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Karijeru su zapostavili jer su im djeca na prvom mjestu: Slavna obitelj koju ne vidimo tako često, a predivni su

Ne sumnjamo da će poznati par, koji već ima dvogodišnju kći Wyatt Isabelle, izabrati kreativno ime za malenog. Naime, Ashton je već ranije spominjao da bi sina nazvao Hawkeye.

 

Još krajem prošle godine Mila je izjavila za jedan magazin kako će u budućnosti sigurno proširiti svoju obitelj. No, nitko nije slutio da će se to dogoditi tako brzo. Ovo je drugo dijete para koji se upoznao na snimanju serije ''Lude sedamdesete'', ali tek desetljeće poslije postali su i u stvarnom životu supružnici.