Mila Jovovich snimljena je s povećim trudničkim trbuhom.

Galerija


Nakon što je objavila vijest da u 44. godini očekuje treće dijete, glumica Mila Jovovich snimljena je na pogrebu proslavljenog modnog fotografa Petera Lindbergha s povećim trudničkim trbuhom.

Vezani članci Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik saznala spol djeteta koje nosi: "Nisam mogla dočekati, to je moj najdraži dio"

Mila je ponovno zatrudnjela dvije godine nakon što je spontano pobacila u četvrtom mjesecu trudnoće. Sretnu vijest otkrila je prije mjesec dana na svom profilu na Instagramu objavivši selfie na kojem ponosno pokazuje zaobljeni trbuščić.

Mila i njezin suprug, 54-godišnji redatelj Paul W.S. Anderson, već imaju dvije kćeri, 11-godišnju Ever i 4-godišnju Dashiel, a kako pišu strani mediji, i treća će beba biti djevojčica.

Iako već u visokoj trudnoći, Mila nije htjela propustiti priliku da oda posljednju počast Peteru s kojim je često surađivala. Na ispraćaju u Parizu bili su i Kate Moss, Belle i Gigi Hadid, Naomi Campbell, Bradley Cooper, Anna Wintour, Charlotte Rampling i mnogi drugi.

Najslavnija preljubnica na svijetu otkrila pogled na obline kojima je otela dečka bliskoj prijateljici