Mila Elegović zimsku prošlu subotu iskoristila je za šetnju špicom na kojoj je pokazala kako izgleda fantastično.

Galerija


Jedna od najpoznatijih domaćih glumica Mila Elegović prošlu je subotu iskoristila za šetnju centrom Zagreba.

Vezani članci Ines Nevjestić Provjerili smo kako teče cijepljenje na jednom od tri nova punkta u Zagrebu i je li itko odbio primiti cjepivo pojedinog proizvođača Drvo u Dubravi Zlokobna poruka na zagrebačkoj tržnici: Sa stabla vise četiri vješala, nakon našeg teksta policija izašla na teren

U tipičnom zimskom izdanju bunde i šubare, plavokosa glumica nije skidala osmijeh s lica, a još je jednom dokazala kako i u petom desetljeću izgleda fantastično.

Naime, Mila ima 49 godina, a lekciju o izgledu svakako bi mogla održati i nekim mlađim ženama.

Također, zagrebačka glumica još uvijek ima besprijekornu liniju koju često voli isticati uskim i kratkim haljinama, no ovoga puta nisu bile povoljne vremenske prilike za tako nešto.

Podsjetimo, glumica i fotograf Ivano Balić Cobra bili su u braku 11 godina, no 2006. godine odlučili su se rastati.

Među parom je bilo čak 28 godina razlike, no to im očito nije predstavljalo baš nikakav problem. I nakon prekida ostali su u odličnim privatnim, ali i poslovnim odnosima, pa je tako Cobra napravio i brojne profesionalne fotografije lijepe glumice, a i na raznim domaćim eventima par i dalje izgleda prisno.

Nakon razvoda javnost je znala samo za Milinu vezu s arhitektom Rizahom Hadžimustafićem, no ni ona nije potrajala. Trenutno se ne zna je li i koji je muškarac osvojio njezino srce, no čini se da glumica uživa u životu, jer izgleda fantastično.

Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima