Kvarna

Mila iznenadila: 'Radi se o ovisnosti, ponajviše seksualnoj'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izlaskom albuma 'Kradljivica srca', Mila Elegović je pokrenula pozitivnu lavinu komentara, kako struke, tako i publike, koja s velikom radošću dočekala izlazak spomenutog albuma.

Da je riječ o zaista posebnom glazbenom materijalu, govore dva singla istoimena 'Kradljivica srca', te 'Mali pas' koji su ostavili trag u radijskom eteru. Ovih dana Mila Elegović predstavlja nasljednicu 'Kradljivice srca' i 'Malog psa', a riječ je o singlu 'Kvarna'.

Pogledaj i ovo Mila Elegović hrabro izdanje Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

''Gledamo se preko okidača,
moje suze, svađe, grubost, puno plača.

Kako da ljubav bude cjelina?
Kako da crno bude bjelina? ''

Mila Elegović predstavila 'Kradljivicu srca', a Zagrepčanima poklonila najljepši božićni poklon!

Ovo je samo jedan mali dio priče koju potpisuje Mila Elegović, a evo kako je sama autorica opisala pjesmu: 'Kvarna je pjesma o ovisnosti, ponajviše seksualnoj. Kad nas prevari seksualna energija i sve postane požuda, a ljubav ubijemo robovanjem svojim mračnim istinktima. Od takve situacije možete samo pobjeći'

U procesu nastajanja pjesme, Mila je razmišljala koliko pjesama postoji na ovu temu, stoga nije ništa prepustila slučaju. Zajedno sa Zvonimirom Dusperom Dusom napravila je odličnu glazbu, a na sve to Dusper je stavio aranžman koji je pjesmu podignuo na jedan viši nivo.

Da bi cijela priča oko 'Kvarne' bila potpunija donosimo i posebne fotografije koje je napravio Ivan Balić Cobra. 'Kako da vratim sve na početak? Kako da srijeda postane petak?', pita se Mila u novom singlu 'Kvarna' kojeg možete poslušati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene