Inspirirao ga je jedan od najomraženijih diktatora svih vremena.


Malo je reći kako je Mike Tyson šokirao mnoge svojim izjavama nakon suradnje s Madonnom na njezinom novom albumu 'Rebel Heart'.

Mike Tyson koristio lažni penis za prolaz na antidoping testu

Vezani članci Slika nije dostupna Coldplay objavili novi spot – šarenilo koje je oduševilo! Slika nije dostupna Poslušajte neobjavljenu pjesmu Toše Proeskog

Tyson je u razgovoru za 'Rolling Stone' izjavio kako mu je inspiracija za suradnju s Madonnom na njezinoj pjesmi 'Iconic' bio Benito Mussolini.

Ako joj nešto ide od ruke onda su to provokacije

'Dok sam bio u studiju zamišljao sam da sam netko poput Mussolinija, vrlo arogantan, ali pokušao sam tome prići s pozitivne strane. Kada gledam Mussolinija na televiziji ne razumijem što govori ali on je tako očaravajuć. Sebe gledam na taj način'. Objasnio je Tyson.

Nakon te izjave još je se dublje uvalio, 'Jasno mi je zašto je Hitler obožavao Mussolinija'!

'Znam da će ljudi reći kako je on fašist, ali čovječe, možeš izvući pozitivu gledajući ga. On je hipnotična osoba. Toliko je ponosa iza njegovih riječi. Iako nisam Talijan, osjećam ponos kojim zrači. Imao je specifične pokrete rukama. Bio je ispred hip-hopa'.

S obzirom na suradnju, nije poznato kakva je Madonnina reakcija na Tysonovu izjavu s obzirom na to da je svojim fotografijama za nadolazeći album već izazvala popriličan broj negativnih komentara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook