Bivša zvijezda nekad popularnog Matrixa usporedila je politiku i estradu. Mihaela Varga ne krije nezadovoljstvo zbog Živog zida.


Nakon što su mediji podsjetili da je iza nesuđene saborske zastupnice i članice Živog zida Mihaele Varge estradna karijera Varga se oglasila na svojoj službenoj Facebook stranici i usporedila estradu i politiku.

Vezani članci Crobarometar siječanj 2020 - 2 Milanović je najpopularniji političar, ali građani nemaju velika očekivanja. Bandić gubi potporu Andrej Plenković Plenković: Nema ništa "lijevo" u politici koju provodim, to su visokodomoljubni potezi

'Da mi je netko govorio u mojim ranim dvadesetima da ima nešto gore od estrade, ne bih mu vjerovala. No, na pragu moje četrdesete znam da ima - politika', napisala je bivša pjevačica popularne dance grupe Matrix koja je početkom 2000-ih godina harala domaćom estradom.

'Od 1999. godine do 2004. bila sam aktivna na glazbenoj sceni, iza mene je mnoštvo predivnih uspomena i ponosna sam na svaki korak tog puta. Jedino što mi se danas ne sviđa, kada gledam neke fotografije od prije gotovo dvadeset godina, jest neki od tada mojih modnih "izričaja", pa im se smijem, baš kako se smijem i modi glazbenika iz 80-ih', stoji u objavi.

S glazbene scene Varga je pobjegla jer više nije pronalazila radost u njoj, a nakon vrhunca karijere zajedno s partnerom Hrvojem Runtićem, također članom nekadašnjeg Matrixa, odlučila se posvetiti politici kroz aktivizam u Živom zidu.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama danas žali zbog izleta u političke vode.

'Evo malo fotografija iz tog perioda moga života, kojeg ću se zauvijek sjećati s radošću, jer bezbrižne rane dvadesete ne može ništa zamijeniti', zaključila je Varga koja je posebnu pažnju javnosti privukla u izbornoj noći kada je na svom Facebooku prozvala vodstvo stranke na čelu s  Ivanom Viliborom Sinčićem zbog izdaje osnovne ideje stranke.