Miguel Ferrer bolovao je od raka. Imao je 61 godinu, a iza sebe je ostavio suprugu i dva sina.


Preminuo je američki glumac Miguel Ferrer. Imao je 61 godinu, a preminuo je u četvrtak od raka. Karijeru je započeo 80-ih godina s malim ulogama, no brzo je postao poznat. Između ostalog, probio se ulogom u filmu "Robocop".

Vezani članci George i Amal Clooney - 2 Godinama je bio na glasu kao zavodnik i zakleti neženja, a sad je objasnio zašto je tako kasno odlučio postati otac Noah Wyle, George Clooney i Eriq La Salle ANKETA: Koji vam je najdraži lik iz serije "Hitna služba"? Evo kako nekadašnje zvijezde danas izgledaju

Osim u filmovima, glumio je u brojnim televizijskim serijama, a najpoznatiji je kao šef policije u seriji "NCIS: Los Angeles". Glumio je, između ostalog, i u hit seriji "Twin Peaks". Ferrer je imao holivudsko podrijetlo, bio je sin oskarovca Josea Ferrera i pjevačice Rosemary Clooney.

Bratić je Georgea Clooneyja, koji je povodom njegove smrti dao dirljivu izjavu. "Miguel je svijet napravio svjetlijim i ljepšim. Njegova smrt teško je pogodila obitelj", rekao je Clooney. Miguel je iza sebe ostavio suprugu i dva sina.