Svi se čude

Legendarni glumac zaprepastio bizarnim ponašanjem i izgledom u intervjuu: ''Je li to uopće bio on?''

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +4 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Mickey Rourke u ponedjeljak je dao intervju o kojem će se sigurno još dugo pričati.

Mickey Rourke gostovao je u emisiji ''Good Morning Britain'' u ponedjeljak, gdje je s voditeljima razgovarao o najnovijem filmskom projektu u kojem se pojavljuje, a riječ je o filmu ''Night Walk''.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve su bile zaljubljene! Danas je teško gledati što je učinio svom nekad lijepom licu, a bio je glavni seks-simbol i tiha patnja žena!

No ono o čemu se priča nakon spomenutog intervjua nisu informacije koje je glumac dao u vezi sa spomenutim filmom, već njegovo čudno ponašanje tijekom intervjua. O njegovoj dramatičnoj transformaciji potpomognutoj brojnim plastičnim operacijama raspravlja se već godinama, ali ovim posljednjim pojavljivanjem u medijima glumac je mnoge svojom pojavom zabrinuo.

Naime, Mickey je ostavljao dojam kao da se muči s odgovorima na pitanja Piersa Morgana i Susanne Reid, a činilo se i kao da nije znao o kojem svom filmu s njima uopće razgovara. Naime, kad su ga pitali da kaže nešto o njemu, prvo ih je upitao na koji film uopće misle. Tek nakon nekoliko sekundi odgovorio je kako mu je bilo lijepo raditi s režiserom koji nije strahovao kad je rad s njima u pitanju. Voditelji su se svim silama iz njega trudili izvući suvisle odgovore, no to im baš i nije uspijevalo.

Ubrzo nakon što je intervju završio, na društvenim mrežama pojavili su se zabrinuti komentari onih koji su pratili emisiju. Većina njih smatra da nekadašnja glumačka legenda treba potražiti stručnu pomoć.

''Ovo je bio jedan od najgorih intervjua ikad. U čemu je bila poanta'', ''Žao mi ga je'', ''Kakav je ovo razgovor bio?'', ''Zvučao je kao Mickey, ali nije nimalo izgledao kao on. Pa što si je to učinio?'', samo su neki od šokiranih komentara.

Mickey je intervju dao u raskopčanoj košulji koja je otkrila njegove tetovaže, a djelovao je i kao da se dosađuje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +5 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Nevjerojatna ljepota slavne Talijanke koja je još jednom dokazala da su za nju godine samo broj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene