Mickey Rourke nekad je bio pravi frajer, no brojne operacije uništile su mu lice i karijeru.

Galerija


67-godišnji glumac Mickey Rourke svakim danom sva manje nalikuje na sebe.

Vezani članci Mickey Rourke Zbog seksi scena koje je snimio žene su ga nekad obožavale, a sada se zgražaju zbog onoga što je učinio od sebe Mickey Rourke Bio je omiljeni seks simbol i pojam muževnosti, a danas neprepoznatljiv okolo šeće u prozirnim čipkastim košuljama

Iako već godinama šokira svojim izgledom koji je produkt brojnih plastičnih operacija koje mu zaista nisu trebale, Mickey je tijekom nedavnog ručka sa svojim ljubimcem u jednom restoranu dokazao kako svaki put izgleda sve lošije.

I nije problem samo u deformiranom licu već i u vrlo upitnom modnom stilu koji također ostavlja brojne upitnike iznad glave.

Maskirni uzorak, majice s dubokim V-izrezom, krzno, sve je to iskombinirao nekadašnji seks-simbol, a o neopranoj kosi da ne govorimo.

Unatoč tome što zaista ne izgleda dobro, bivši boksač i zvijezda filma "Devet i pol tjedana" čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica.

On je tu svakako i zbog 34 godine mlađe ruske manekenke Anastassije Makarenko, u koju se zaljubio 2009. godine.

"Lice mi je bilo u neredu zbog boksanja, ali otišao sam krivom čovjeku da mi ga ponovno sastavi", priznao je Mickey i potvrdio kako je svjestan da mu je fizički izgled zbog loših odluka iz prošlosti uništen. 

S ovom 27 godina mlađom plavušom glumac je prvo javno varao suprugu, a zatim ju i ostavio