Kakva promjena!

Bio je seks-simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je boem opuštenog imidža

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +4 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Mickey Rourke počastio se ručkom s prijateljima, no njegov je izgled iznenadio.

Mickey Rourke bio je velika zvijezda 1980-ih i 1990-ih. Žene su za njime uzdisale, a slavne mu se ljepotice bacale oko vrata, no od nekdašnjeg holivudskog zavodnika i njegovog muževnog izgleda - nije baš puno ostalo. 

Pogledaj i ovo Richard Gere (Foto: Profimedia) "Srebrni lisac" Desetljećima slovi za najvećeg holivudskog ljepotana, a mi smo se prisjetili svih njegovih transformacija

Mickey se nedavno uputio na pizzu s prijateljima, a paparazzi su ga odmah uočili unatoč tome što je doživio veliku fizičku transforamciju u odnosu na dane svoje najveće slave. U kaubojskom šeširu i otkopčanom gornjem dijelu trenirke ispod koje nije nosio ništa, Mickey je živahno pričao s prijateljima ne mareći za škljocanje fotoaparata koji su ga snimali. 

Nekoć veliki seks simbol, danas Mickey ne mari previše za dotjeranost i vidno je opušteniji, a mnogi fanovi su se složili kako bi, ako ništa drugo, zbog vlastite karijere trebao poraditi na imidžu. Čini se da to ovog glumca uopće ne zanima već mu je puno bitnije dobro se zabavljati, opustiti i furati stil koji se njemu sviđa.

Prije nego je ušao u svijet glume, Mickey se već s 12 godina počeo baviti borilačkim sportovima, i nije prestao sve do svoje 20. godine.

70-ih i 80-ih godina započela je njegova glumačka karijera, a vrhunac je ostvario 1986. godine kada je glumio s Kim Basinger u filmu "Devet i pol tjedna".

Mickey se 90-ih vratio karijeri profesionalnog boksača, ali unatoč uspjehu unutar ringa, zaradio je nekoliko ozbiljnih povreda lica pa je čak morao potražiti liječničku pomoć. No čini se kako je i sam svjetan da ju je potražio na krivom mjestu.

"Lice mi je bilo u neredu zbog boksanja, ali otišao sam krivom čovjeku da mi ga ponovno sastavi", priznao je.

Ipak, nakon nekog se vremena vratio u Hollywood i 2008. godine zaradio nominaciju za Oscara, za ulogu u filmu "Hrvač", no izmakla mu je i tada otišla u ruke Seana Penna.

Što se ljubavnog života tiče, u braku je bio dva puta i to s manekenkom Carré Otis i glumicom Debrom Feuer, a od 2009. godine u vezi je ruskom manekenkom Anastassijom Makarenko koja je od njega mlađa 34 godne.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Profimedia) +7 Charlize Theron (Foto: Profimedia) Celebrity Slavnu glumicu agent je otkrio kad se s 18 godina svađala sa službenikom u banci i bila na rubu gladi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene