Mickey Rourke se otputio u šetnju sa svojim obožavanim kućnim ljubimcem.

Galerija


Nekada je bio seks simbol za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, no holivudski glumac Mickey Rourke danas je daleko od tog statusa.

Vezani članci Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Lice bivšeg seks-simbola deformirale su operacije, ali on je ipak uspio zavesti 34 godine mlađu Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Bio je seks-simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je boem opuštenog imidža

66-godišnji glumac ovih je dana viđen na ulicama Los Angelesa, u društvu svog psa imena Number One, s kojim je sjeo na ručak u jedan od tamošnjih restorana.

Mickey je svog ljubimca hranio žlicom, poput malenog djeteta, dok je iza njega stajao natpis "nije dopušten ulazak životinja u objekt", no on očigledno na njega nije previše obazirao.

Mickey je poznat kao veliki ljubitelj pasa, a 2015. godine tetovirao je ime ljubimca.

Te iste godine, glumac si je namjeravao oduzeti život no spasio ga je upravo pas Beau Jack.

"Prolazio sam kroz vrlo teško razdoblje. Nanosio sam sebi bol i jednog sam dana samo sjedio u ormaru. Nisam više mogao i uzeo sa pištolj u ruke. No u glavi sam razmišljao što će biti s mojim psom Beauom Jackom koji me gledao svojim malenim očima i kao da me pitao tko će na njega paziti. I tada sam odlučio baciti pištolj i živjeti", izjavio je Mickey za Page Six.

Njegova fascinacija psima započela je nakon što mu je prvog poklonila bivša supruga Carré Otis. Često izjavljuje kako su psi zaslužni što i dalje radi.

Podsjećamo, Mickey se proteklih nekoliko godina podvrgnuo brojnim estetskim zahvatima koji su ga u potpunosti transformirali i lice mu u potpunosti izgleda izboličeno. U intervjuima je često isticao koliko se boji i grozi starenja, a dostojanstveno starenje kod njega očito nije dolazilo u obzir.

Zastrašujuće fotografije sa zgarišta: Domovi slavnih potpuno su uništeni, razoran požar iza sebe je ostavio pustoš

Nezaboravna izvedba: Erotske scene koje je snimila prije 22 godine dugo su se prepričavale

Zvijezde legendarnog filma sastale se 33 godine kasnije, omiljenog Martyja ni teška bolest nije shrvala