Srami se

Bivša kolegica joj poručila: 'To je privatna stvar, curo!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša članica grupe Destiny's Child nije oduševljena provokativnim video spotovima i stihovima svoje nekadašnje kolegice.

Michelle Williams, članica nekadašnje grupe Destiny's Child, priznala je kako ju je sram nekih dijelova Beyonceinih novih pjesama i provokativnih video spotova.

Pogledaj i ovo Kim Ledger (Foto: Getty Images) život daleko od javnosti Imala je tek dvije godine kada joj je preminuo slavni otac, a danas je već odrasla djevojka i svi kažu da mu neodoljivo nalikuje

Beyonce cenzurirana - Izazvala bijes roditelja jer je PRESEKSI!

'Ne znam je li to za smijati se, sramiti se ili... Svi su slušali. Pomislila sam - 'To je privatno, curo'. Mi ne bismo trebali znati sve to', rekla je Williams za Us Weekly.

Iako Williams podupire projekt pa čak i nastupa u 'Superpower' glazbenom videu, čini se kako se ne slaže s otkrivanjem detalja Beyonceinog seksualnog života.

'Ona je udana i ima dijete, a svi znamo kako djeca nastaju', rekla je.
Glazbena karijera ove 34-godišnje pjevačice otpočetka se razlikovala od Beyonceine, još dok su obje pjevale u Destiny's Childu. Williams je 2002. izdala svoj prvi solo album 'Heart to Yours', a 2004. izašao je album 'Do You Know'.

Iako su obje pošle različitim putevima, Williams ipak podržava svoju uspješnu bivšu kolegicu. 'Sviđa mi se njezin novi album, mislim da je odličan', rekla je pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene