Glumica je u razgovoru za 'Interview' otkrila je svoja razmišljanja o vezama i djeci.


Glumica Michelle Rodriguez je bila u vezi sa Zacom Effronom, ali je dovođena i u vezu s manekenkom Carom Delevingne nakon što je priznala svoje biseksualne sklonosti.

VIDEO Posljednja vožnja na filmu tragično preminulog Paula Walkera

Vezani članci Michelle Rodriguez Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda Film Invazija svijeta: Bitka Los Angeles - 4 Na snimanju slomio ruku, no njemu je to ipak najzabavnija i najteža uloga dosad

Na pitanje o vezama odgovorila je, 'Pogledajte me! U mom životu baš ništa nije konstantno. Ja sam vuk samotnjak. Pomisao na dugu vezu? Što reći... nisam s nikim izdržala duže od šest mjeseci'. Rekla je Michelle.

Što se djece tiče, za to još uvijek nije vrijeme. Zvijezda filma 'Brzi i žestoki', iako u 36-toj godini života još ne razmišlja o djeci.

'Djeca? To još uvijek nije za mene. Vjerojatno ću se odlučiti za surogat majku. Želim da se to ostvari upravo onako kako ja želim. Zato ovoliko dugo i čekam. Ne želim riskirati posljednje godine mladosti svoje karijere zbog djece'. Iskrena je Rodriguez.

Dodala je i to kako nije željela zbog djeteta ne ostvariti ono što si je zacrtala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook