Glumica je u razgovoru za 'Interview' otkrila je svoja razmišljanja o vezama i djeci.


Glumica Michelle Rodriguez je bila u vezi sa Zacom Effronom, ali je dovođena i u vezu s manekenkom Carom Delevingne nakon što je priznala svoje biseksualne sklonosti.

VIDEO Posljednja vožnja na filmu tragično preminulog Paula Walkera

Vezani članci Lily Rose Depp Kći poznatog glumca na crvenom tepihu u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick (Foto: AFP) Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

Na pitanje o vezama odgovorila je, 'Pogledajte me! U mom životu baš ništa nije konstantno. Ja sam vuk samotnjak. Pomisao na dugu vezu? Što reći... nisam s nikim izdržala duže od šest mjeseci'. Rekla je Michelle.

Što se djece tiče, za to još uvijek nije vrijeme. Zvijezda filma 'Brzi i žestoki', iako u 36-toj godini života još ne razmišlja o djeci.

'Djeca? To još uvijek nije za mene. Vjerojatno ću se odlučiti za surogat majku. Želim da se to ostvari upravo onako kako ja želim. Zato ovoliko dugo i čekam. Ne želim riskirati posljednje godine mladosti svoje karijere zbog djece'. Iskrena je Rodriguez.

Dodala je i to kako nije željela zbog djeteta ne ostvariti ono što si je zacrtala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook