Kakva raskoš!

Brzo im dosadila luksuzna vila: Pogledajte kuću koju prodaju holivudska mezimica i njezin muž

Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) +0 Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Galerija

Supružnici Michelle Pfeiffer i David Kelley prodaju kuću koju su prije 19 mjeseci kupili za 22.3 milijuna dolara.

Michelle Pfeiffer (63) i njezin muž David E. Kelley (65) brzo su se zasitili luksuzne vile koja se nalazi u jednoj od najpoželjnijih i najskupljih ulica u Los Angelesu. 

Kuću u mediteranskom stilu u četvrti Pacific Palisades kupili su prije 19 mjeseci za 22.3 milijuna dolara. Vila, koja se prostire na 10.300 četvornih metara, ima sedam spavaćih soba i 10 kupaonica. 

Luksuzna nekretnina je uređena u neutralnom stilu i ima mnoštvo antiknih komada namještaja, a okružena je vrtovima. Usto ima divan pogled na imanje zbog ogromnih prozora te novi vlasnik može uživati i u bazenu. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

Usto, u vili se nalazi i kućno kino i vinski podrum. Michelle i suprug David za kuću traže 25 milijuna dolara. Više fotografija pogledajte ovdje. 

Inače, Pfeiffer je jedna od rijetkih holivudskih ljepotica koja nije pokleknula pred čarima kozmetičkih zahvata. Paparazzi su je nedavno snimili tijekom šetnje njezinim kvartom u Brentwoodu, a za tu se priliku odjenula ležerno te se nije našminkala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Nosila je široku crnu trenirku i sandale, a lice je djelomično prekrila sunčanim naočalama i kosu svezala u obični rep. Iako je bila nenašminkana, nije se pokušavala sakriti od kamera, a i sama često na svojem Instagramu ponosno pokazuje lice bez šminke.

Michelle se osim prirodnom ljepotom može pohvalititi i dugim bračnim stažom. Udala se scenarista i filmskog producenta Davida 1993. te imaju sina Johna Henryja (26) i kćer Claudiju Rose (28).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene