Michelle Pfeiffer objasnila zašto je nestala sa scene na četiri godine. Ove godine se vraća.


Ona je obožavana dama Hollywooda, no unatoč tome nije joj nimalo nepoznato potpuno nestati sa scene. Michelle Pfeiffer snimila je 2013. film "Malavita" uz Roberta De Nira i Tommyja Leeja Jonesa, nakon čega se nakratko povukla iz Hollywooda. Došao je trenutak da se Michelle vrati. Do kraja godine izlaze joj još dva filma pa je tim povodom snimila svoju prvu naslovnicu nakon dugo godina. Onu za magazin Interview.

Vezani članci Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) I 30 godina od vrhunca karijere mezimica publike obara s nogu, ova ljepotica kao da uopće ne stari Film Kad jaganjci utihnu - 2 Zvijezde su odbijale glumiti u njemu zbog stravične priče, a izašao je baš na Valentinovo

Dala im je i intervju u kojem je objasnila gdje je bila sve ovo vrijeme. Namjerno je, kaže, usporila tempo. "Moj interes za glumu nije misteriozno nestao, ali svjesno sam smanjila tempo jer sam htjela više vremena provoditi s djecom. Kći Claudia ma 23, sin John 22 godine, oboje su se nedavno odselili iz roditeljskog doma, i sada sam spremna vratiti se na posao. U ove četiri godine koliko me nije bilo, nitko mi nije ponudio uloge. Ne znam, moguće je da me nijedan redatelj nije htio zaposliti jer sam postala previše izbirljiva", otkriva Michelle u velikom intervjuu.

Prisjetila se holivudska diva i svojih početaka. Glumom se počela baviti u školi, i to kako bi izbjegla satove engleskog koji joj je loše išao. Nakon što je maturirala, zaposlila se kao blagajnica u supermarketu te završila tečaj stenografije. U svijet filma ušla je nakon što je pobjedila na izboru za Miss Orange County. Ipak, problema sa sampouzdanjem itekako ima. Svjesna je, kaže, da se nije obrazovala da bude glumica. "Neprestano sam u strahu da će ljudi kad tad shvatiti da sam prevara od glumice", izjavila je Pfeiffer i dodala da je sve što zna naučila u hodu.