Michelle Pfeiffer više od dva desetljeća u sretnom je braku s Davidom E. Kelleyjem

Galerija


61-godišnja glumica Michelle Pfeiffer i u sedmom desetljeću jedna je od najzanosnijih u Hollywoodu.

Vezani članci Michelle Pfeiffer Pogledajte kako ova ljepotica i nekad jedna od najvećih diva izgleda u doba karantene Štene u prijenosnoj torbi Misija "štene": Unuk uposlio talijansku policiju za posebnu dostavu, svi nagrađeni nečim čega danas jako fali

Iako je vrlo vjerojatno kako nije sve na njoj rezultat prirode, činjenica je da Michelle Pfeiffer i dandanas izgleda fantastično, pa ako i jest nešto radila na sebi, napravila je to s ukusom.

Glumica je pažnju medija od davne 1978. godine uvijek plijenila talentom i ljepotom, a ne skandalima, a od davne 1993. godine u braku je s poznatim producentom Davidom E. Kelleyjem.

U njemu je pronašla ljubav svog života nakon propalog braka s kolegom Peterom Hortonom, kojeg je upoznala na satovima glume. Par se vjenčao 1981. godine, no već 1988. godine odlučili su se razvesti. Horton je kasnije otkrio kako za raspad njihova braka krivi to što su više bili posvećeni karijerama, a manje svom odnosu.

1993. godine Michelle je posvojila djevojčicu Claudiju Rose, dok je još bila u vezi s Davidom, i koja je krštena na dan njihova vjenčanja. 1994. godine par je dobio sina.

Upravo zato, nedavne fotografije glumice iz Rima iznenadile su njezine obožavatelje zbog činjenice da joj na njima društvo radi nepoznati muškarac, a duo je uhvaćen na terasi jednog koktel-bara koji gleda na slavni koloseum. Michelle se čitavo vrijeme zagonetno smješkala, a u nekoliko je navrata muškarca primila za ruku.

Podsjetimo, glumica je u Vječni Grad stigla zbog promoviranja novog filma "Maleficent 2: Misteress of Evil" s Angelinom Jolie, a njezina supruga nije bilo na vidiku. Također, Michelle je blistala u haljini s dubokim dekolteom.

Michelle je u jednom intervjuu ove godine istaknula kako je u supruga zaljubljena kao i prvog dana, a par se vjenčao 10 mjeseci nakon upoznavanja u jednoj kuglani. 

Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe