I dok njezine čizme nisu oduševile javnost, njezini memoari pod nazivom "Becoming" itekako jesu.

Galerija


54-godišnja Michelle za vrijeme suprugova mandata bila je prava modna ikona.

Vezani članci Michelle Obama Počela Konvencija demokrata, potporu Bidenu dali Bernie Sanders i Michelle Obama: "Trump nije dorastao tomu da bude predsjednik" Sarah Jessica Parker - 2 Ljutila se na zaposlenice u svom dućanu, a onda preuzela prodaju u svoje ruke i pokazala kako se radi

Radi se o supruzi bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, odnosno bivšoj prvoj dami Michelle Obami, koja je oduševljavala elegantnim kreacijama koje je nosila. Modni dizajneri doslovno su se trgali da ju obuku, no čini se kako su se stvari od prestanka mandata promijenile.

Michelle je otad promijenila stil, a to je pokazala i nedavno kada je gostovala u Barclays centru u Brooklynu, u kojem je razgovarala s glumicom Sarah Jessicom Parker.

I dok je zvijezda serije "Seks i grad" blistala u ljubičastoj haljini sa šljokicama, javnost nije bila nimalo oduševljena Obaminom kombinacijom.

Naime, Michelle je odabrala upečatljivu žutu haljinu modne kuće Balenciaga koja nije bila toliki problem kao blještave visoke čizme s istim potpisom. Mnogi korisnici interneta nazvali su ih neukusnima, a Michelle je za njih dala čak 4300 dolara, što je oko 28 tisuća kuna.

I dok njezine čizme nisu oduševile javnost, njezini memoari pod nazivom "Becoming" itekako jesu. Michelle je u knjizi otkrila nepoznate detalje iz privatnog života, a opće je poznato da ljudi obožavaju zavirivati u tuđe živote.

U prvom danu knjiga je prodana u 750 tisuća primjeraka, što je jedan od književnih rekorda u 2018. godini.

Znamo gdje Jelena i Momčilo putuju za blagdane: Cijela obitelj avionom ide u…

Slavna mama mu je rekla kako ga otac nije htio, no on mu je svejedno čestitao rođendan