Treba mu čvrsta ruka

'Da sam mu ja majka, sve bi bilo drugačije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michelle Obama izjavila je da bi Justina Biebera, da mu je ona majka, odgajala sasvim drugačije te da bi bila više prisutna u njegovom životu.

Prva dama, Michelle Obama, izjavila je da bi Justina Bibera odgajala potpuno drugačije da je on njezin sin, piše Univision.

Pogledaj i ovo showbuzz moli za njih Michelle Obama oglasila se o intervjuu Meghan i Harryja, a prilično je jasno na čijoj je strani i zbog čega

Svi ga povezuju s njom, a on u tajnosti hoda s drugom?!

'Da je on moj sin, držala bih ga na oku. Bila bih prisutna u njegovom životu ne samo savjetima, već i konkretnim postupcima. Više bih razgovarala s njim i pokušavala saznati što se krije u njegovoj glavi', rekla je Michelle.

Dodala je da roditelj uvijek mora biti uz dijete s dobrim savjetom i da zna da je Bieber još uvijek dječak koji odrasta.

Nakon incidenta s drogom i problematičnim ponašanjem, prava majka Justina Biebera, Pattie Mallette, poslala je poruku svima koji osuđuju njezinog sina.

'Ne osuđujte ga sada kada je posrnuo. Umjesto toga molite se za njega i imajte nas oboje u svojim mislima. Ja molim za njega svaki dan', rekla je Pattie za The Sun.

Obama je progovorila o toj temi zbog peticije koja se nedavno počela potpisivati protiv njega.

Zahtjeva se da Barack Obama izbaci Justina Biebera iz Amerike. Traži se da predsjednik deportira mladog pjevača natrag u Kanadu i da mu se ukine zelena karta. Do sada je peticiju potpisalo 254,669 ljudi što je i više nego 100,000 potrebnih potpisa da bi predsjednik Obama uopće uzeo peticiju na razmatranje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene