Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, unatoč činjenici da je bivša prva dama, i dalje je politički aktivna.

Galerija


Michelle Obama jedna je od omiljenih prvih dama SAD-a.

Vezani članci Slika nije dostupna Michelle Obama: Prva dama RUŠI rasne barijere! Slika nije dostupna Prva dama plijenila poglede u haljini golih ramena!

Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, unatoč činjenici da je bivša prva dama, i dalje je politički aktivna, no sada ju češće viđamo u nešto opuštenijim izdanjima nego prije.

Daleko od toga da se Michelle više ne sređuje, dapače, no postala je svakako odvažnija kad je riječ o odjeći, šminki i kosi. Na jednom nedavnom događanju u New Orleansu opet smo ju vidjeli s prirodno kovrčavom kosom, ali i prirodnom bojom koja joj stoji fantastično.

Ipak, Michelle je vrhove malo posvijetlila za ljetno razdoblje. "Oduvijek sam voljela Michelle, ali prirodna kosa mi je nešto najbolje što sam vidjela na njoj", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama koje gore na tu temu.

Svoju kovrčavu kose Michelle je pokazala i prošle godine na naslovnici časopisa Essence, no tada je još uvijek bila obojena u tamne tonove koje je njegovala dok je obnašala laskavu titulu prve dame.

Krajem 2018. godine istraživanje jedne američke tvrtke pokazalo je kako je Michelle žena kojoj se Amerikanci najviše dive, a njezina popularnost i dalje je u porastu, što se nikako ne može reći za sadašnju prvu damu Melaniju Trump, koja se od početka ne susreće sa simpatijama javnosti. 

Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu