Fanovi oduševljeni!

Jedna od omiljenih prvih dama u povijesti napokon pokazala prirodnu boju kose!

Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) +0 Michelle Obama (Foto: Instagram) Galerija

Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, unatoč činjenici da je bivša prva dama, i dalje je politički aktivna.

Michelle Obama jedna je od omiljenih prvih dama SAD-a.

Pogledaj i ovo Michelle Obama (Foto: Instagram) Nije mu se to svidjelo Otkriven pravi razlog zašto Meghan i Harry nisu bili na Obaminu rođendanu, to je malo tko očekivao

Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, unatoč činjenici da je bivša prva dama, i dalje je politički aktivna, no sada ju češće viđamo u nešto opuštenijim izdanjima nego prije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Daleko od toga da se Michelle više ne sređuje, dapače, no postala je svakako odvažnija kad je riječ o odjeći, šminki i kosi. Na jednom nedavnom događanju u New Orleansu opet smo ju vidjeli s prirodno kovrčavom kosom, ali i prirodnom bojom koja joj stoji fantastično.

Ipak, Michelle je vrhove malo posvijetlila za ljetno razdoblje. "Oduvijek sam voljela Michelle, ali prirodna kosa mi je nešto najbolje što sam vidjela na njoj", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama koje gore na tu temu.

Svoju kovrčavu kose Michelle je pokazala i prošle godine na naslovnici časopisa Essence, no tada je još uvijek bila obojena u tamne tonove koje je njegovala dok je obnašala laskavu titulu prve dame.

Krajem 2018. godine istraživanje jedne američke tvrtke pokazalo je kako je Michelle žena kojoj se Amerikanci najviše dive, a njezina popularnost i dalje je u porastu, što se nikako ne može reći za sadašnju prvu damu Melaniju Trump, koja se od početka ne susreće sa simpatijama javnosti. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene