Prva dama SAD-a javno je priznala što će joj najviše nedostajati nakon odlaska iz Bijele kuće


Simpatična prva dama SAD-a Michelle Obama uskoro će sa suprugom i dvije kćeri iseliti iz predsjedničke rezidencije u Washingtonu. Nakon isteka mandata Baracka Obame, obitelj će otići iz Bijele kuće u kojoj su boravili od početka 2009. godine.

Michelle Obama (FOTO: Getty)

Kako će preseljenje pasti članovima obitelji Obama i što će im najviše nedostajati, Michelle je otkrila gostujući u showu kod svoje prijateljice Ellen Degeneres.
'Najviše će mi nedostajati ljudi. Djevojke su odrasle u Bijeloj kući. Osoblje koje je ondje vidimo svaki dan. Ti ljudi pomogli su nam podići djecu. Voljeli su nas i brinuli se o nama. Onog trenutka kad odemo, najviše će mi oni nedostajati', rekla je Michelle.

Smatra da su njezine kćeri, 15-godišnja Sasha i 18-godišnja Malia, spremne za odlazak no unatoč tome vjeruje da im neće biti lako.

'Neće moći pokucati na vrata i reći 'hej, mogu li vidjeti svoju sobu?'. Shvaćate, to se neće dogoditi. Stoga, pokušavamo ih naučiti da cijene što hodaju The South Lawnom, sjedeći na Trumanovom balkonu. Jednostavno želimo da od svega ovoga stvore lijepe uspomene', dodala je odlično raspoložena Michelle koja se u emsiji nije ustručavala čak ni zaplesati.

Kad bi barem njezina nasljednica imala tako vedar duh, u Bijeloj kući zasigurno ne bi bilo dosadno!