Obožavatelje je oduševila fotografija Michelle Obame iz 1982., a našalili su se i kako je predsjedniku sigurno drago što je muškarac na slici toliko daleko od nje.

Galerija


Bivša prva dama Michelle Obama (56) objavila je na Instagramu fotografiju iz prošlosti i iznenadila obožavatelje. “Prisjećanje na moju maturalnu večer iz 1982. i ove ružičastu, satensku haljinu s točkicama“, napisala je supruga nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame (58).

Vezani članci Michelle Obama (Foto: AFP) Bivša prva dama SAD-a dala je 28 tisuća kuna za ovaj užas na nogama Barack Obama (Foto: AFP) Otkriveni službeni portreti: Obama se našalio na svoj račun

Michelle je svojom objavom htjela potaknuti učitelje i učenike da se prijave na izazov i kažu što njihova škola čini kako bi učenike potaknula na glasovanje. Nagrada je besplatna maturalna večer.

Fanove je oduševila Michelleina fotografija, a neki su se i našalili s njom. “Barack ovdje izgleda drugačije“, “Je li Barack Obama vidio ovu sliku?“, “Nosila bih ovu odjevnu kombinaciju i sada“, “Kladim se da je predsjedniku drago što je ovaj tip toliko daleko od tebe“, “Jesi li išla na maturalnu večer sa 40-godišnjim računovođom?“, komentirali su.

Neki su Obami, koja je inače po struci pravnica, dali i zanimljiv prijedlog. “Jesi li razmišljala da se kandidiraš za predsjednicu?“, upitali su ju obožavatelji. Michelle je od 1992.godine u braku s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom, a upoznali su se tijekom studija na Harvardu. Imaju kćeri Maliju (21) i Sashu (19).

Rodila Ella Dvornik! Poznata influencerica otkrila neobično ime drugog djeteta pa dodala: "Tata nas je malo coprao..."