prava ljepotica

Prelijepa Michelle Korenić iz Pule u borbi za najljepšu ženu svijeta

Michelle Korenić (Foto: PR) Michelle Korenić (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Korenić (Foto: PR) Michelle Korenić (Foto: PR) Michelle Korenić (Foto: PR) Michelle Korenić (Foto: PR) +0 Michelle Korenić (Foto: PR) Galerija

Michelle Korenić predstavljat će Hrvatsku na izboru Miss Earth World.

Michelle Korenić iz Pule ove godine je pripala čast da predstavlja Hrvatsku na jednom od tri najvažnija i najveća natjecanja ljepote u svijetu, Miss Earth World.

Pogledaj i ovo showbuzz Vi birate! Bliži se izbor za Miss Hrvatske: Koja je ljepotica vama najljepša?

Michelle je studentica druge godine Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, ali uz ljubav prema politici oduvijek su je privlačila svjetla pozornica. Dugo godina je plesala, svirala gitaru i bavila se modelingom. Već kao sedamnaestogodišnjakinja otputovala je u Milano iskusiti život modela, ljeto nakon toga živjela je u Istanbulu i uz ljepote grada upoznala i kaos državnog udara...

Finalna večer izbora za Miss Earth World održat će se na Filipinima 03. studenog2018. a djevojke su na pripreme stigle već 05. listopada. Aktivnosti im počinju svaki dan rano u jutro i traju do kasno u noć. Tu su razna snimanja za sponzore, pred natjecanja u narodnim nošnjama, kupaćim kostimima... U pregustom rasporedu ipak stignu i uživati u ljepotama grada, predivnim plažama i gostoljubivim stanovnicima. Kako kaže Michelle, najviše ju se dojmio posjet dječjoj bolnici sa malim pacijentima oboljelim od tumora.

Takođe ističe da je sretna što je dobila priliku upoznati ovu predivnu zemlju, steći nova prijateljstva, iskustva i nada se da će predstaviti svoju zemlju na najbolji mogući način.

''Zahvalna sam na razumijevanju mojih profesora i hvala Preta design Zagreb na prelijepim haljinama'', ističe ova ljepotica.

Michelle je krunu najljepše žene Hrvatske naslijedila od Bonite Kristić iz Zagreba,koja je bila Miss Earth Croatia 2017 i u mnogome je svojim savjetima pomogla mladoj nasljednici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene