Još nije svjesna

Hrvatica u njemačkom showu osvojila vrtoglavih milijun i 850 tisuća kuna: "Prvo ću kupiti novi televizor"

Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Michaela Barišić (Foto: Screenshot) +0 Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Galerija

Michaela Barišić osvojila je 250 tisuća eura u njemačkom showu "Tko želi biti milijunaš".

Trenerica odbojke Michaela Barišić koja živi u Njemačkoj, Hrvatica je koja je u njemačkom verziji showa "Tko želi biti milijunaš" osvojila vrtoglavi iznos od 250 tisuća eura, odnosno milijun i 850 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Video: Najveći bordel u Europi zapošljava 150 prostitutki

Michaela je u showu došla do 13. pitanja od mogućih 15, a da je točno odgovorila na preostala dva pitanja iznos koji bi osvojila iznosio bi čak 2 milijuna eura.

Odustala je na pitanju koje je glasilo "što je službeno navedeno kao maksimalna težina od 25 grama", a ponuđeni odgovori bili su "njemačko poštansko pismo, strelica za pikado, Nürnberger kobasica i fina unca zlata". Michaela se dvoumila oko odgovora strelice za pikadu, no točan odgovor je bio Nürnberger kobasica pa se odluka o odustajanju pokazala ispravnom.

"Morat ću se naviknuti da sam osvojila toliki novac. Nemam neke velike želje. Sad će vam ovo možda zvučati čudno, ali televizor kojeg imam u kući star mi je 12 godina, pa ću vjerojatno od osvojene nagrade prvo kupiti novi" izjavila je Michaela za Slobodnu Dalmaciju i dodala kako planira i put u Hrvatsku.

"Naravno, planiramo i jedno lijepo ljetovanje i odmor u Hrvatskoj. Roditelji su mi iz Slavonije, u mirovini su i sada žive u Puli. Imamo puno rodbine u Đakovu. Nastojim barem jednom godišnje doći u Hrvatsku. U Njemačkoj se Milijunaš emitira već 20 godina i oduvijek sam maštala i bila mi je velika želja da jednom i ja sjednem na taj vrući stolac", otkrila je novopečena milijunašica.

Michaela s obitelji godinama živi u Baden-Württembergu, a u emisiji ju je pratila majka Vera.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +4 Nina Agdal (Foto: Instagram) Celebrity Slavna ljepotica javno priznala: "Vjerojatno ne bih bila s dečkom da nema novaca"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) +5 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakvu je pamtimo s početka karijere kad je osvajala u hit filmu, a danas ju je teško prepoznati

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) inMagazin Milanka Opačić progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: "Dogodila se svojevrsna kemija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene