Michaela Barišić osvojila je 250 tisuća eura u njemačkom showu "Tko želi biti milijunaš".

Galerija


Trenerica odbojke Michaela Barišić koja živi u Njemačkoj, Hrvatica je koja je u njemačkom verziji showa "Tko želi biti milijunaš" osvojila vrtoglavi iznos od 250 tisuća eura, odnosno milijun i 850 tisuća kuna.

Vezani članci Prosvjed u Berlinu Bavarski sud zabranio prosvjed protiv epidemioloških mjera u Njemačkoj Koronavirus u svijetu - 4 Liječnik u Njemačkoj dvojici pacijenata s teškim oblikom korone dao smrtonosne injekcije, uhićen je

Michaela je u showu došla do 13. pitanja od mogućih 15, a da je točno odgovorila na preostala dva pitanja iznos koji bi osvojila iznosio bi čak 2 milijuna eura.

Odustala je na pitanju koje je glasilo "što je službeno navedeno kao maksimalna težina od 25 grama", a ponuđeni odgovori bili su "njemačko poštansko pismo, strelica za pikado, Nürnberger kobasica i fina unca zlata". Michaela se dvoumila oko odgovora strelice za pikadu, no točan odgovor je bio Nürnberger kobasica pa se odluka o odustajanju pokazala ispravnom.

"Morat ću se naviknuti da sam osvojila toliki novac. Nemam neke velike želje. Sad će vam ovo možda zvučati čudno, ali televizor kojeg imam u kući star mi je 12 godina, pa ću vjerojatno od osvojene nagrade prvo kupiti novi" izjavila je Michaela za Slobodnu Dalmaciju i dodala kako planira i put u Hrvatsku.

"Naravno, planiramo i jedno lijepo ljetovanje i odmor u Hrvatskoj. Roditelji su mi iz Slavonije, u mirovini su i sada žive u Puli. Imamo puno rodbine u Đakovu. Nastojim barem jednom godišnje doći u Hrvatsku. U Njemačkoj se Milijunaš emitira već 20 godina i oduvijek sam maštala i bila mi je velika želja da jednom i ja sjednem na taj vrući stolac", otkrila je novopečena milijunašica.

Michaela s obitelji godinama živi u Baden-Württembergu, a u emisiji ju je pratila majka Vera.

Slavna ljepotica javno priznala: "Vjerojatno ne bih bila s dečkom da nema novaca"

Ovakvu je pamtimo s početka karijere kad je osvajala u hit filmu, a danas ju je teško prepoznati

Milanka Opačić progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: "Dogodila se svojevrsna kemija"