Stigla ga pravda

Slavnom glumcu brutalno je ubio bivšu curu, a sada je osuđen na smrt

Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Instagram) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Michael Thomas Gargiulo ubio je Ashley Ellerin u noći 21. veljače 2001. godine.

2001. godine Ashley Ellerin, žena s kojom se viđao glumac Ashton Kutcher, brutalno je ubijena.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis Je li im trebalo to? Od omiljenog para preko noći su postali najomraženiji, a svemu je krivo jedno pismo: "Svjesni smo boli koju su..."

Njezinog ubojicu prozvali su "holivudskim trbosjekom", a 43-godišnji serviser klima uređaja Michael Thomas Gargiulo ubio je studenticu i striptizetu u noći 21. veljače 2001. godine u njezinom domu u Los Angelesu s 47 uboda nožem.

Rane na njezinom tijelu bile su duboke i do 15 centimetara, a Ashley je ubijena svega nekoliko sati prije nego se s Ashtonom trebala naći na spoju.

Slavni glumac i suprug holivudske glumice Mile Kunis krajem svibnja svjedočio je protiv Michaela na sudu, a opisao je kako je tu večer planirao izvesti Ashley na zabavu nakon dodjele Grammyja. Kada je stigao do njezine kuće, ona mu nije otvarala vrata niti se javljala na telefon, no u kući je bilo upaljeno svjetlo te je njezin automobil bio parkiran u dvorištu.

Glumac je otkrio kako je pomislio da se studentica ljuti na njega, jer je tu večer kasnio na dogovor, a crvenu mrlju na tepihu koju je vidio kroz prozor pripisao je vinu, pa je zaključio kako je Ashley otišla van s prijateljicom. Nažalost, istina je bila puno brutalnija.

A Gargiulo je upravo osuđen na smrtnu kaznu, nakon što ga je porota proglasila krivim za dva ubojstva i pokušaj ubojstva.

Naime, kad mu je bilo samo 17 godina ubio je godinu dana stariju djevojkusestru svog orijatelja, a kasnije je pokušao ubiti još jednu žrtvu, no ona mu je uspjela pobjeći. Ona je svjedočila protiv njega na sudu.

Na suđenju je protiv njega bilo stotinu svjedoka, a stručnjaci ističu kako se radi o serijskom ubojici koji ubija iz seksualnih pobuda. Sve njegove žrtve bile su mlade i atraktivne žene u blizini kojih je živjeo i koje bi prvo promatrao i uhodio, a zatim brutalno ubio nožem.

Hladnokrvni ubojica pred sudom se izjasnio kako se ne osjeća krivim te se često cerekao u sudnici. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene