Stisnule godine

50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) Michael Sheen i Sarah Silverman (Foto: Getty Images) +0 Michael Sheen i Sarah Silverman (Foto: Getty Images) Galerija

Glumac Michael Sheen serijski je zavodnik koji je bio u vezama s nekim od najljepših žena današnjice, a nedavno je dobio dijete s 25 godina mlađom kolegicom Annom Lundberg.

Michael Sheen obično se ne nalazi na listama najpoželjnijih holivudskih muškaraca, no kada pogledate listu ljepotica koje je ljubio, to nikada ne biste rekli.

Pogledaj i ovo showbuzz Još jednom prekinuli 'On je sve pustio i to je bio jedini način'

No prije nego ih nabrojimo, važno je istaknuti kako je 50-godišnji glumac nedavno dobio svoje drugo dijete s 25-godišnjom kolegicom Annom Lundberg, a za trudnoću je svijet saznao u ljeto 2019. godine.

"Jako sam sretan što s vama mogu podijeliti vijest da s partnericom Annom očekujem našeg malog anđela", napisao je glumac tada na Twitteru, a zanimljivo, veza s Annom postala je službena svega tjedan dana prije. Ipak, o paru se šuškalo nekoliko mjeseci prije potvrde ljubavi.

Iz propale veze s glumicom Kate Beckinsale, Michael već ima 20-godišnju kćer Lily. Podsjetimo, Kate i on u vezi su bili od 1995. do 2003. godine. Par se upoznao na setu, a ubrzo su uselili zajedno.

Lily je rođena 1999. godine u Londonu, a par je nakon prekida ostao u vrlo bliskim odnosima. "On je nevjerojatno drag i bliska obitelj. On je netko koga znam otkad sam imala 21 godinu. Jako ga volim", otkrila je u Kate u jednom intervjuu iz 2016. godine.

Osim prekrasne Kate, lista žena koje je Michael osvojio je poprilično impresivna - od balerine Lorraine Stewart, preko holivudske miljenice Rachel McAdams do američke TV prezenterice Carrie Keagan te poznate komičarke Sarah Silverman.

U idućih godinu i pol nakon prekida višegodišnje veze sa Silverman 2018. godine, Sheen je bio u vezi s čak tri dame, a Anna je bila posljednja u nizu koja mu je rodila drugo dijete.

Par s popriličnom razlikom u godinama viđen je nedavno na ulicama New Yorka u šetnji s bebicom, a posebno je umoran izgledao Michael, što ne čudi obzirom na njegove godine te posao kojim se bavi.

Ipak, ni njegova mlađahna odabranica nije izgledala previše sretno, no možda su uzrok nezadovoljstva ipak bili blicevi fotoaparata koji su ih pratili u stopu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene