Svijet showbiznisa pomalo je zatekla vijest kako se legendarni košarkaš ovaj vikend - opet oženio!


Legendarni košarkaš 50-godišnji Michael Jordan oženio je svoju djevojku 35-godišnju Yvette Prieto u crkvi u Palm Beachu na Floridi, istoj onoj u kojoj je Donald Trump oženio Melaniu Knauss.

Vezani članci Mladenka Kakav kaos: Mladenka se potukla na livadi, pijana prijateljica ''odmarala se'' na asfaltu... Slika nije dostupna Ne da svojih 650 milijuna dolara: Nova zaručnica potpisala predbračni!

Vjenčanju je svjedočilo 500-tinjak gostiju, a Micheal je najveću potporu imao od svoje majke, svojih sinova, obitelji i prijatelja. Paparazzi nisu uhvatili same mladence, no bilo je tu puno poznatih gostiju.

Sve najbolje Jordanu i njegovoj Yvette poželjeli su i igrači NBA-a Scottie Pippens sa suprugom Marsom, te Patrick Ewing.

>> Nogometaš Dinama se vratio bivšoj s kojom planira i vjenčanje!

Nakon ceremonije petstotinjak uzvanika slavilo je u Michaelovoj vili gdje je održava i svečana večera, a kako ništa prije samog vjenčanja nije izašlo u javnost, pobrinuo se sam Jordan. Naime, radnici su morali potpisati ugovor zbog kojeg nisu smjeli nikome pričati o onome što rade. 'Moja privatnost trenutno mi je sada najvažnije', rekao je mjesec dana prije vjenčanja sam Michael u razgovoru s novinarkom ET Newsa.

Jordan je već bio u braku. 1989. oženio je Juanitu Vanoy, a par se rastao nakon 18 godina braka 2006. godine. Poznati košarkaš ponovno je našao ljubavnu sreću u društvu mlađe supruge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook