nema čega nema!

95 metara čistog luksuza na moru: Pogledajte unutrašnjost jahte kojom Michael Jordan plovi našom obalom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najam jahte kojom Michael Jordan plovi hrvatskom obalom košta milijun eura tjedno, a ima bazen, teretanu, heliodrom i brojne druge pogodnosti.

NBA legenda Michael Jordan i njegova supruga Yvette Prieto posljednjih dana su tema svih domaćih medija zbog odmora u Hrvatskoj, a fotografi su ih dosad snimili u Šibeniku, Skradinu, Splitu, Hvaru i Dubrovniku. Upravo Dubrovnik je njihova posljednja postaja na našoj obali, koju su istražili na luksuznoj jahti O'Para.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvijek sređena Jordanova supruga u šetnju Hvarom zaputila se golog trbuha, štandove je razgledavala u atraktivnoj kombinaciji

58-godišnji Jordan je s 42-godišnjom suprugom i prijateljima odsjeo na 95 metara dugoj jahti koju tjedno plaća čak milijun eura. Luksuzni brod može primiti do 14 gostiju te čak 29 članova posade. Paluba jahte je stvorena za uživanciju, a na njoj je šank, bazen te ogroman prostor za sunčanje i izležavanje.

Teretana, jacuzzi, podvodna svjetla, roštilj i heliodrom samo su neke od pogodnosti koje Michael Jordan može koristiti tijekom svog odmora u Hrvatskoj.

Interijer jahte na kojoj je Jordan odsjeo možete pogledati OVDJE.

Inače, umirovljeni košarkaš je vrijeme u Hrvatskoj provodio uglavnom na jahti dok je njegova supruga obilazila ljepote naše obale. U Hvaru je prije nekoliko dana uživao s prijateljima u jednom beach-baru, a navodno su se dobro raspoloženi nastavili zabavljati i na jahti, gdje ih je navečer posjetila policija i to kako bi upozorili Michaela na preglasnu glazbu nakon čega su porazgovarali s njim.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene