Prvi službeni trailer biografskog filma Steve Jobs otkriva nam zanimljive detalje o životu i osobi Stevea Jobsa kroz njegovu ulogu osnivača, rukovoditelja i suradnika, ali i supruga i oca.


Nakon mnogih nedoumica i problema oko odabira glumca za glavnu ulogu, izbor je pao na sjajnoga Michaela Fassbendera.

Snima se nastavak filma 'Moje grčko vjenčanje' - John Corbett razveselio obožavateljice

Vezani članci Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

Seth Rogen tumači suosnivača Applea Stevea Wozniaka, dok se Kate Winslet našla u ulozi Joanne Hoffman, članice originalnog Mac tima. Izvanredni Jeff Daniels glumi Johna Scullyja, Appleova generalnoga direktora i osobu koja je potjerala Stevea Jobsa iz Applea.

Sam scenarij filma bazira se na biografiji, bestselleru koji je napisao Walter Isaacson, a prilagodio ga je oskarovac Aaron Sorkin. Redatelj filma slavni je Danny Boyle, također dobitnik Oscara za Milijunaša s ulice. Zanimljivo za spomenuti je i to da je upravo sami Steve Wozniak bio savjetnik na ovom filmskom projektu koji je ujedno već treći po redu film o Steveu Jobsu.

Film Luca Bessona 'The Lake' nastavlja se snimati u Hrvatskoj - rijeka Kupa i stari dio grada poslužili su kao idealna kulisa

Pogledajte filmske scene koje je bilo gotovo nemoguće snimiti

Aaron Sorkin otkrio je kako će film biti podijeljen u tri trideset minutne scene koje će pokrivati 16 godina života Stevea Jobsa. Sve tri scene prikazivat će dramatične događaje koji su se događali iza pozornice prije lansiranja tri velika proizvoda – Macintosha 1984. godine, NeXT računala 1988. godine, i predstavljanje iMac-a 1998. godine.

Film Steve Jobs stiže u naša kina krajem godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook