Glumac Michael Douglas je otkrio kako je rak grla protiv kojeg se borio, i kojeg je na kraju i pobijedio, dobio dok je oralno zadovoljavao djevojku.


U svojoj ispovijesti za Guardian, zvijezda filma 'Sirove strasti', Michael Douglas, tvrdi kako su mu liječnici rekli da je rak grla dobio nakon što je oralno zadovoljavao djevojku koja je imala HPV (human papillomavirus), jednu od najčešćih spolnih bolesti.

Vezani članci Karcinomi glave i vrata - 4 Jedna pozitivna vijest iz zdravstva: U KBC-u Zagreb osnovan je Centar za tumore glave i vrata. Liječnici upozoravaju na koje simptome obratiti pozornost Catherine Zeta-Jones Holivudska glumica prisjetila se kako je izgledala prije 30 godina, a i danas zavidnom figurom mami uzdahe

>> Glumica se prijavila u psihijatrijsku ustanovu - drugi put!

Dok nije otkrio ovaj podatak, kao uzrok njegove bolesti smatrao se neuredan život kojeg su karakterizirali alkohol i pretjerano konzumiranje duhanskih proizvoda. 68-godišnjem glumcu, koji je od 2000. godine u braku s 43-godišnjom glumicom Catherinom Zeta Jones, rak grla je dijagnosticiran 2010. godine.

Douglas je upravo završio snimanje filma 'Behind The Candelabra' o gay zabavljaču Liberaceu. Rak grla mu je dijagnosticiran nakon što su liječnici uočili tumor veličine oraha na njegovom jeziku. Tijekom kemoterapije je izgubio više od 20 kilograma no izliječio se i već je dvije godine zdrav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook