Glumac Val Kilmer trenutno proživljava najteži period u životu.


Iako je Val Kilmer svoju bolest dugo skrivao od javnosti, njegov prijatelj Michael Douglas nakon više od godinu dana potvrdio je da se 56-godišnji glumac bori sa zloćudnom bolesti.

Vezani članci PR Escape Room 2 - nastavak iznenađujućeg kino hita napokon na velikom platnu Slika nije dostupna Opsjednut slavnom glumicom: ''Gotovo je nestvarna''

Naime, slavnom glumcu dijagnosticiran je rak grla, a s istom bolesti suočio se i Douglas prije šest godina.

"Moje molitve su uz njega. Val se bori s onime s čime sam se i ja borio, no stvari ne izgledaju dobro. Zato ga nigdje nema u posljednje vrijeme", kazao je legendarni glumac tijekom razgovora s Jonathanom Rossom, prenosi The Sun.

Da nešto nije u redu dalo se naslutiti još prošle godine kada je glumac snimljen s traheostomijskom cijevi na vratu. Zvijezda "Top Guna" i "Batmana" tada je porekla da boluje od raka, rekavši da da se podvrgnuo pregledu koji mu je ostavilo oteklinu na vratu zbog koje otežano diše.

No godinu dana nakon, njegov blizak prijatelj odlučio je stati na kraj nagađanjima i potvrditi javnosti da se Kilmer bori protiv opake bolesti koju je i sam pobijedio nakon višemjesečne borbe.