preminuo u veljači

Legendarni glumac bio je šarmer do samoga kraja, uvijek je koristio priliku da se upucava supruzi svog sina

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones Kirk i Michael Douglas +0 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Galerija

Michael Douglas istaknuo je kako je Kirk bio šarmer do samoga kraja, a često je koristio priliku da flerta sa suprugoma svoga sina, Catherine Zetom-Jones (50).

Legendarni glumac Kirk Douglas preminuo je u 104. godini u veljači ove godine, a njegov sin, također slavni glumac, Michael, otkrio je detalje iz njihovog života.

Pogledaj i ovo Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Holivudska legenda Glumačka dinastija proslavila 103. rođendan svog najstarijeg člana: "Pappy, volim te svim srcem"

75-godišnji glumac istaknuo je kako je Kirk bio šarmer do samoga kraja, a često je koristio priliku da flerta sa suprugoma svoga sina, Catherine Zetom-Jones (50). "Ne postoji nitko kao on. Moj otac je sasvim drugačija generacija od one kakvu poznajemo danas", rekao je Michael.

Glumac ističe kako je njegov otac živio sretan život, a bio je predan svom poslu, ali i obitelji. Dodaje kako je cijenio i ono čime se Zeta-Jones bavi. Glumica je također komentirala stalna Kirkova upucavanja, no kaže da je to bila samo šala. Divi se predanosti radu koju je imao njezin svekar.

Catherine i Michael zahvaljujući upravo Kirku sudjeluju u zakladi Motion Picture Television te prikupljaju novac za kolege iz filmske industrije koje je pogodila pandemija koronavirusa na bilo koji način.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarni šarmer izmjenjivao nježnosti sa suprugom na plaži, u odličnoj je formi i sa 67 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene