Michael Douglas istaknuo je kako je Kirk bio šarmer do samoga kraja, a često je koristio priliku da flerta sa suprugoma svoga sina, Catherine Zetom-Jones (50).

Galerija


Legendarni glumac Kirk Douglas preminuo je u 104. godini u veljači ove godine, a njegov sin, također slavni glumac, Michael, otkrio je detalje iz njihovog života.

Vezani članci Cameron Douglas - 4 Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Nitko u njih nije vjerovao, a oni su i nakon 20 godina braka zaljubljeni kao prvog dana!

75-godišnji glumac istaknuo je kako je Kirk bio šarmer do samoga kraja, a često je koristio priliku da flerta sa suprugoma svoga sina, Catherine Zetom-Jones (50). "Ne postoji nitko kao on. Moj otac je sasvim drugačija generacija od one kakvu poznajemo danas", rekao je Michael.

Glumac ističe kako je njegov otac živio sretan život, a bio je predan svom poslu, ali i obitelji. Dodaje kako je cijenio i ono čime se Zeta-Jones bavi. Glumica je također komentirala stalna Kirkova upucavanja, no kaže da je to bila samo šala. Divi se predanosti radu koju je imao njezin svekar.

Catherine i Michael zahvaljujući upravo Kirku sudjeluju u zakladi Motion Picture Television te prikupljaju novac za kolege iz filmske industrije koje je pogodila pandemija koronavirusa na bilo koji način.

Legendarni šarmer izmjenjivao nježnosti sa suprugom na plaži, u odličnoj je formi i sa 67 godina