Časopis People proglasio je glumca Michaela B. Jordana najseksi muškarcem 2020. godine.

Galerija


Najseksi muškarac 2020. godine prema izboru časopisa People je Michael B. Jordan.

Vezani članci John Legend i Chrissy Teigen Zvijezde plaču, plešu u autu i na ulici te otvaraju šampanjac, a neke se sprdaju s Trumpom: "Amerika te otpušta!" Slika nije dostupna Sam se razotkrio – On je najseksi muškarac na svijetu!

33-godišnji glumac koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Creed" i "Crna Pantera" proglašen je pobjednikom tijekom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel live" u utorak navečer gdje se pojavio prerušen.

Jordan je u emisiju ušetao u žutom hazmat odijelu sa smajlijem preko lica, a voditelj je publici dopustio da pogađaju o kome se radi prije nego je otkrio njegov identitet.

Michael je u emisiji Kimmelu ispričao da je za proglašenje doznao do svojeg publicista te da je to za njega bio "cool trenutak", ali i da se također pribojava da će ga prijatelji zafrkavati.

Glumac je titulu najseksi muškarca naslijedio od pjevača Johna Legenda koji je bio prošlogodišnji pobjednik.

U intervjuu za People priznao je da je dobar osjećaj biti u takvom "klubu" u kojem su, među ostalima, i Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Ryan Reynolds te David Beckham. Otkrio je i da su žene u njegovoj obitelji ponosne na njega, a titulom se pohvalio i na svojem Instagramu.

Časopis People je Jordana proglasio i borcem za pravdu te su posebno istaknuli njegovo zalaganje u pokretu Black Lives Matter.

Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge