Kraljičina unučica

DETALJ S FOTOGRAFIJE koji je možda i vama promakao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta II pozirala je za legendarnu Annie Leibovitz povodom svog 90. rođendana. Napravila je to u društvu praunučadi.

Ova mala slatkica oduševila je svijet nakon što je pozirala na rođendanskoj fotografiji sa kraljicom Elizabetom II. Naime, kraljica danas slavi 90. rođendan, a povodom toga pozirala je za legendarnu fotografkinju Annie Leibovitz.

Pogledaj i ovo Maria Borrallo Biste li ju i vi izabrali? Evo tko je žena koja brine o djeci Williama i Kate dok se ona oporavlja, ima posebnu obuku, a jedna riječ pred djecom joj je strogo zabranjena!

Pozirala je u društvu svojih praunučadi, a najveća zvijezda fotografije je bila malena Mia Tindall. Čini se da je princ George dobio konkurenciju u svojoj slatkoj rođakinji! Dvogodišnja slatkica, naime, pozira uz slavnu prabaku, držeći joj pritom torbu. Ljepotica je kćerka Zare Phillips, kraljičine unuke, i bivšeg igrača ragbija, Mikea Tindalla.

Toliko je slatka, da su ljudi na Twitteru pričali samo o njoj. 'Ovo mi je uljepšalo dan', napisala je jedna od korisnica Twittera. 'Ne mogu opisati koliko sam opsjednuta sa Mijom trenutno! Ovako ja držim torbu u podzemnoj jer se bojim', napisala je druga. Čini se da će George morati izvaditi svoj plavi ruksak za školu, jer Mia je hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene