Kraljica Elizabeta II pozirala je za legendarnu Annie Leibovitz povodom svog 90. rođendana. Napravila je to u društvu praunučadi.


Ova mala slatkica oduševila je svijet nakon što je pozirala na rođendanskoj fotografiji sa kraljicom Elizabetom II. Naime, kraljica danas slavi 90. rođendan, a povodom toga pozirala je za legendarnu fotografkinju Annie Leibovitz.

Vezani članci Princ George (Foto: Profimedia) Ne napadaju više samo Meghan već i najmlađe članove kraljevske obitelji - no obilo im se o glavu Princ George (Foto: Instagram) Kraljevsko ljeto princa Georgea: Teniske lekcije s Rogerom Federerom, vrtlarenje i Karibi

Pozirala je u društvu svojih praunučadi, a najveća zvijezda fotografije je bila malena Mia Tindall. Čini se da je princ George dobio konkurenciju u svojoj slatkoj rođakinji! Dvogodišnja slatkica, naime, pozira uz slavnu prabaku, držeći joj pritom torbu. Ljepotica je kćerka Zare Phillips, kraljičine unuke, i bivšeg igrača ragbija, Mikea Tindalla.

Toliko je slatka, da su ljudi na Twitteru pričali samo o njoj. 'Ovo mi je uljepšalo dan', napisala je jedna od korisnica Twittera. 'Ne mogu opisati koliko sam opsjednuta sa Mijom trenutno! Ovako ja držim torbu u podzemnoj jer se bojim', napisala je druga. Čini se da će George morati izvaditi svoj plavi ruksak za školu, jer Mia je hit!