Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom, "Provjereno" najboljom TV emisijom, "Na granici" najboljom domaćom TV serijom, a Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović najboljim glumcima.

Galerija


Završila je druga po redu dodjela medijskih nagrada "Zlatni studio".

Andrija Jarak proglašen je najboljim TV novinarom, "Provjereno" najboljom TV emisijom, "Na granici" najboljom domaćom TV serijom, a Janko Popović-Volarić i Nadia Cvitanović najboljim glumcima.

Vezani članci Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 6 Mia Kovačić u posjetu dvojcu koji čini da i žene i muškarci svake nedjelje uzdišu za njom Franka Batelić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Još jedno prelijepo izdanje pjevačice: Itekako je vidljivo da je iza Franke Batelić uspješno životno razdoblje

A jedna od uzvanica dodjele bila je i voditeljica "IN magazina", Mia Kovačić, koja je doslovno zablistala u prekrasnoj, crnoj haljini modnog dvojca eNVy room, čija je ponosna ambasadorica.

Haljina je savršeno istaknula Miinu manekensku figuru, a otvoreni dio na leđima te crveni ruž svemu su dali dodatnu dozu glamura. Mia kao obično nije pretjerivala sa šminkom, a svoju smeđu kosu je savršeno ispeglala.

U haljini istog modnog dvojca na dodjelu je stigla i Franka Batelić. Iako ju je u kategoriji za "pjevačicu godine" pobijedila Nina Badrić, Franka čitavu večer nije skidala veliki osmijeh s lica.

Ona se također odlučila za dugu haljinu, ali bijele boje, a njezina je naglašavala dekolte na ukusan način. I Franka je ponosna ambasadorica jednog od najduogvječnijih domaćih brendova, a djevojkama haljine doista stoje savršeno. 

Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici

Poznati Hrvat na ovoj fotografiji ima samo 17 godina: Možete li ga prepoznati?

Glumica koja zavodi samo duplo mlađe frajere uhvatila bivšeg zaručnika popularne pjevačice

"Kralj Instagrama" ponovno tulumari sa zanosnim ljepoticama, ali ovoga puta u Meksiku