Smijeh do suza!

Ma tko su ove zgodne dame?! Pogledajte kako su se ovi komadi uživjeli u svoje uloge!

Siniša Ružić Siniša Ružić Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko Siniša Ružić Siniša Ružić Indira Levak i Siniša Ružić Dalibor Petko i Siniša Ružić Siniša Ružić Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 5 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 3 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 2 +5 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 1 Galerija

Siniša Ružić u posljednjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" izveo je duet s Daliborom Petkom, a dvojac je sve dobro nasmijao.

Mia Kovačić u backstageu se družila s dvjema pravim ljepoticama, kako ih je prozvala ekipa showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', i provela neko vrijeme s njima dok su se šminkale i pripremale za svoj nastup iz mjuzikla "Chicago".

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Naime, iza ovih maski sakrili su se naš glumac Siniša Ružić, kojeg smo gledali kao Rene Zellweger, i voditelj Dalibor Petko, koji mu se pridružio u točki dueta kao Catherine Zeta Jones. Dečki su totalno uživali već od prvih trenutaka transformacije, a kako je to izgledalo, pogledajte u našem videu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Bon Jovi +6 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Celebrity Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene