Humanitarni koncert "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina bit će emitiran u programu Nove TV u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, a pratiti ga možete i na portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Galerija Mia Kovačić Mia Kovačić Severina na Koncertu Želim život 2015. godine +5 Severina na Koncertu Želim život 2015. godine

Božićni koncert "Želim život" Zaklade Ane Rukavine ni pandemija koronavirusa ne može spriječiti da se održi i da na njemu nastupe najveće domaće estradne zvijezde Severina i Petar Grašo.

Vezani članci Petar Grašo - 4 Grašo progovorio o izazovima s kojima se susreo i po čemu će pamtiti ovu godinu: ''To je moj lijek!'' Petar Grašo Petar Grašo presretan je zbog prilike koju je dobio: ''Publika nedostaje, bit će to pravi vremeplov, ali nadamo se da će uskoro biti drugačije''

U njihovim ćemo najljepšim izvedbama moći uživati u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, i to u programu Nove TV, na portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Gledatelje će kroz vrhunac humanitarne akcije "Želim život" voditi Mia Kovačić, koja ujedno i sve poziva da nazovu broj 060 9000 i time doniraju 5,00 kuna kako bi podržali tu hvalevrijednu akciju.

"Dragi moji, 060 9000, broj koji nekome život znači, broj kojim pomažete rad Zaklade Ana Rukavina. Nazovite!" poručila je Mia.

Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

"Unatoč teškoj godini i okolnostima i ove godine slavimo život uz male ekrane iz topline svoga doma jer Anin vapaj i želja za životom nikada nisu imali više smisla nego danas, kada je želja za zdravljem i životom kakav smo poznavali želja svih nas. Zahvaljujemo svim zdravstvenim radnicima, spremačicama, medicinskim sestrama, liječnicima koji danonoćno bdiju nad ljudskim životima. Čuvajmo zdravlje jedni drugih, cijenimo život i ponovno pokažimo veliko hrvatsko srce", poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju