Iako se nije plasirao u finale Supertalenta, Siniša Hotko itekako je ostavio dojam na publiku i žiri. Nešto o njegovu talentu od njega je pokušala saznati i Mia Kovačić u emisiji ''Backstage s Miom''.

Galerija


Nastup Siniše Hotka u polufinalnoj emisiji Supertalenta stvarno je bio poseban, a i on je sam prije izlaska na pozornicu izjavio da će dotaknuti svakoga.

Vezani članci Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice

Naime, ovaj je Slovenac zamolio žiri da zamisli životinje i smjesti ih u koji god ambijent želi, a zatim je pogodio tko je zamislio koju životinju, to jest otkrio je da su svi pomislili na istu stvar - antilopu u Danskoj u zoološkom vrtu.

No tijekom te večeri nije to bio jedini šok koji je priuštio publici omiljenog showa, već je mali trik izveo i u emisiji ''Backstage s Miom'' na YouTube kanalu Nove TV.

O čemu je točno riječ, kao i je li Mia uspjela od Siniše doznati kako radi to što radi, saznajte u našem videu.

Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice