Ulovljeni!

Uhvatili smo ih kad su se najmanje nadali, pogledajte što miljenici publike rade kad ih kamera iznenadi!

Marko Braić Marko Braić Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić i Mario Valentić Marko Braić Siniša Ružić Neda Parmać Fabijan Pavao Medvešek Mario Valentić i Mia Kovačić Siniša Ružić i Mia Kovačić +0 Fabijan Pavao Medvešek i Mia Kovačić Galerija

Mia Kovačić otkriva nam što se sve događa iza pozornice showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" zabave nimalo ne nedostaje, u to smo se uvjerili već u prvoj emisiji, a sada znamo kako se kandidati i članovi žirija ponašaju iza pozornice.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

I to zahvaljujući "Backstageu s Miom", odnosno voditeljici Miji Kovačić koja nam je otkrila što se sve događa van prvog plana. 

Zato u našem videu provjeriti tko koga i kako tješi, tko je najveća "zavodnica", kako izgleda backstage gimnastika, tko je bio nespreman za snimanje, tko je snimio 30 selfija, tko ne izlazi iz svog lika, kako se Frano priprema za vođenje showa, kako izgleda šminka i tko se za izlazak na pozornicu pripremao kao za utakmicu.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene