Opuštena atmosfera

Ljeto samo što nije i službeno počelo: Mia Kovačić i Tatjana Jurić u veselom izdanju

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Vlaho Arbulić, Tatjana Jurić, Mia Kovačić i Envy room dvojac, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, uživali u opuštenoj afterwork atmosferi.

Ovaj ponedjeljak označio je početak ljetnog Dežman Tanqueray Garden programa koji će se održavati kroz cijelu ljetnu sezonu. Otvorenje programa nisu propustili ni Vlaho Arbulić, Tatjana Jurić, Mia Kovačić i Envy room dvojac, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

PR PR

Time najurbanija zagrebačka terasa otvara vrata afterwork opuštenoj atmosferi koju će dodatno začiniti i tri koktela Tanqueray koja je posebno za ovu prigodu kreirao glavni barmen Dežman Mini bara Jovan Pupovac, dok će za zaraznu glazbu biti zadužen DJ.

PR PR

Odlični kokteli, buzz živahnog razgovora oko vas, ljetni povjetarac i dobro društvo garantiraju energiju koja će vas natjerati da se zaustavite i ugodite sebi. I ne zaboravite koju fotku ostaviti na društvenim mrežama uz službene hashtagove #dezmantanqueraygarden #tanquerayten.

Program u Dežman Mini baru organiziran je u suradnji sa svjetskim poznatim džinom Tanqueray.

PR PR

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene