Mia Kovačić, Ida Prester
Mia Kovačić, Ida Prester Foto: showbuzz.hr

U najnovijoj epizodi publika će vidjeti svih 18 "Fakapera". Luka Nižetić, Lana Jurčević, Momčilo Otašević i Slavko Sobin samo su neki od gostiju koji su zabavljali publiku tijekom protekle sezone.


Voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester pripremile su predzadnju epizodu zabavnog serijala "Fakap", koju možete pogledati u četvrtak, 15. srpnja u 18 sati na portalu Showbuzz.hr!

Vezani članci Momčilo Otašević Momčilo Otašević progovorio o žustroj svađi sa suprugom Jelenom, a prisjetio se i neugodnog iskustva s paparazzima! Mia Kovačić, Ida Prester Saznajte zbog čega se to Momčilo Otašević našao u opasnoj ljubavnoj situaciji: "Idi da te ne gledam, odljubit ću se"

U najnovijoj epizodi publika će vidjeti svih 18 "Fakapera". Luka Nižetić, Lana Jurčević, Momčilo Otašević i Slavko Sobin samo su neki od gostiju koji su zabavljali publiku, a upravo u četvrtak vi imate priliku dati svoj glas najboljem od njih.

Ovime se nastavlja potraga za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja tijekom cijele godine može aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Kad je iskoračila iz limuzine, nitko nije mogao skinuti pogled s njezine zaista osobite haljine

Nitko joj nije bio ravan prije 15 godina kada je svojom ljepotom pokorila svijet, a ovu divu dugo nismo vidjeli!