četvrtak u 18 sati!

Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U najnovijoj epizodi publika će vidjeti svih 18 "Fakapera". Luka Nižetić, Lana Jurčević, Momčilo Otašević i Slavko Sobin samo su neki od gostiju koji su zabavljali publiku tijekom protekle sezone.

Voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester pripremile su predzadnju epizodu zabavnog serijala "Fakap", koju možete pogledati u četvrtak, 15. srpnja u 18 sati na portalu Showbuzz.hr!

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Ajoj! Nives o poljupcu koji neće tako lako zaboraviti: "Dočekao me i poljubili smo se, znači to je bio najodvratniji poljubac ikad!"

U najnovijoj epizodi publika će vidjeti svih 18 "Fakapera". Luka Nižetić, Lana Jurčević, Momčilo Otašević i Slavko Sobin samo su neki od gostiju koji su zabavljali publiku, a upravo u četvrtak vi imate priliku dati svoj glas najboljem od njih.

Ovime se nastavlja potraga za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja tijekom cijele godine može aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) +3 Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko joj nije bio ravan prije 15 godina kada je svojom ljepotom pokorila svijet, a ovu divu dugo nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene