NOVA SEZONA FARME

Mia Kovačić 'Veselim se novim farmerima'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mia Kovačić i Dušan Bućan voditelji su pete sezone 'Farme', najpopularnijeg reality showa koji uskoro počinje na Novoj TV.

Svoju novu avanturu ove jeseni započet će i Mia Kovačić i Dušan Bućan koje ćemo i ove sezone gledati u ulozi voditelja popularnog reality showa 'Farma'.

Pogledaj i ovo showbuzz OD 4. RUJNA NA NOVOJ TV U NOVOJ SEZONI FARME 18 Farmera upustit će se u avanturu života

Zaštitno lice Nove TV, Mia Kovačić, nestrpljivo očekuje da se vrata Farme otvore. „Ovo će biti moja peta sezona kako vodim Farmu i jako sam uzbuđena što nas još samo malo dijeli od njenog početka. Farma je zaista sjajan projekt koji nas uvijek vraća prirodi i njenom početku te nam pruža mogućnost da zavirimo u doba kako se nekad živjelo bez blagodati modernog života. Veselim se novim farmerima i svim njihovim dogodovštinama.“ rekla je Mia.

Njezin suvoditelj u showu, Dušan Bućan, svoj zanat na farmi u voditeljskoj ulozi ispekao je u prošloj sezoni. „Osim što Farma pruža natjecateljima priliku da vide kako je to tri mjeseca živjeti udaljen od civilizacije i bez modernih tehnologija, pruža im i mogućnost da nauče nove stvari te testiraju svoje granice. Farma je u svojoj suštini igra i treba igrati po pravilima.“ kazao je Dušan pred kojim je također veliki izazov – podučiti farmere izdržljivosti, snazi i mentalnoj sposobnosti.

Osim Mie i Dušana, na farmu će povremeno dolaziti i farmer Mentor koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od tri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos od pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihova borba, život, opstanak i suživot na farmi gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni na Novoj TV.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene