Dugo je nije bilo

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +10 Hrvoje Krolo i Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mia Franić pojavila se na modnoj reviji u Zagrebu u haljini koja je istaknula njezin bujni dekolte i vitke noge.

Manekenka Mia Franić plijeni pažnju gdje god se pojavi, a mnogi je smatraju i jednom od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Mia Franić (Foto: Instagram) Iskreno o svemu Mia Franić progovorila o planovima za budućnost i otkrila kako se slaže s bivšim suprugom Draganom Juriljem

Tako je ovog tjedna bila glavna atrakcija na reviji modnog branda Snježane Mehun, Duchess, u Zagrebu, a haljinom koju je odabrala pobrinula se da baš svi pogledi budu na njoj.

Nosila je dugačku zelenu haljinu s prugicama i dubokim izrezom na dekolteu te prorezom koji je otkrio njezine vitke noge. U zavodljivom izdanju spremno je pozirala fotografima, a nije se dala omesti ni kada je nogom slučajno nagazila na svoju haljinu.

Inače, zanosna Splićanka poznata je i po svojem relativno kratkom braku sa zagrebačkim poduzetnikom Draganom Juriljem, koji je od nje stariji 23 godine.

Vjenčali su se u travnju 2017. godine u Maroku, a nakon godinu i četiri mjeseca braka objavili su da se razvode.

"Obavještavamo vas da smo se prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja", napisala je tada Mia na društvenim mrežama.

Jurilj je nakon nje utjehu pronašao u 27 godina mlađoj Michelle Korenić, koja je također manekenka, a da ima određeni tip žena, potvrđuje i to što mu je bivša djevojka manekenka Sunčica Lalić, s kojom ima i sina Ariena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene