Brojni gubici

Tukla se na filmskim setovima, a bivšeg je dečka optužila da je zlostavljao njihovu malodobnu kćer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumici Miji Farrow jedan je brat poginuo u avionskoj nesreći, a drugi je osuđen na 25 godina zatvora za zlostavljanje dječaka. Cijenjena je zbog svojih uloga, no i poznata po nasilnom ponašanju na snimanjima.

Glumica, aktivistica i model Mia Farrow, koja slavi 75. rođendan, odigrala je više od 50 uloga i osvojila brojne filmske nagrade. Mia se glumom počela baviti kao tinejdžerka kada se nakratko pojavila u filmu "John Paul Jones", koji je režirao njezin otac John Farrow.

Pogledaj i ovo showbuzz Voljeni mladić TEŠKA TRAGEDIJA Poginuo sin slavne Mie Farrow

Mlada Farrow suočila se s velikim gubitkom kada je u avionskoj nesreći poginuo njezin najstariji brat Michael. Ta je tragedija utjecala na obitelj i Mijin otac počeo je piti i postao je nasilan, a nekoliko godina kasnije preminuo je od srčanog udara.

Farrow je počela raditi kao model dok nije postala zamjena u njujorškom kazalištu u predstavi "Važno je zvati se Ernest". Nakon toga je odigrala nekoliko sporednih filmskih uloga i utjelovila lik Allison u popularnoj sapunici "Peyton Place", no napustila ju je zbog pjevača, glumca i producenta Franka Sinatre. Mia je imala 21 godinu, a Frank 50 i par se vjenčao u Las Vegasu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ive been married twice. Here are my two husbands- making music (of course) many years before me. Andre was just fifteen.

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow) on


Farrow je radi muža odustala od glumačke karijere, ali brzo joj je dosadilo samo njega pratiti na filmskim setovima. Prihvatila je ulogu u hororu "Rosemaryina beba", što je naljutilo Sinatru, koji je htio da glumi u njegovu filmu. Dok je Mia bila na snimanju, pjevač joj je poslao papire za razvod i njihov je brak okončan 1968., nakon samo dvije godine.

Glumica je tvrdila da ona i Frank nisu uspjeli jer je bila nemoguća, nezrela tinejdžerka kada se udala, a bivši supružnici ostali su prijatelji do njegove smrti.

Mia je već 1970. ponovno stupila u brak s dirigentom i skladateljem Andreom Previnom, koji je bio od nje stariji 16 godina. Započeli su vezu dok se on još nije razveo, a ostavio je suprugu kad je Farrow zatrudnjela. Par je dobio dvojajčane blizance Matthewa i Saschu (50) te kasnije sina Fletchera (46).

Razveli su se 1979., a Mia je ubrzo počela vezu s filmskim redateljem Woodyjem Allenom (84). Glumila je u njegovim filmovima i Woody je s njom posvojio kćer Dylan (34) i sina Mosesa (42) te imaju biološkog sina Ronana (32). Farrow i Allen prekinuli su 1992. kada je otkriveno da je on u vezi s njezinom posvojenom kćeri Soon-Yi Previn (49), koja je tada imala 22 godine.

Mia ga je tada optužila da je seksualno zlostavljao njihovu kćer Dylan te je i ona ispričala kako ju je redatelj napao kada je imala sedam godina u njihovoj kući u Connecticutu. Allen je nakon optužbe rekao da ga je lažno optužila jer ju je njezina majka uvježbala da to učini. Tvrdio je da će ići na poligraf kako bi dokazao da je nevin, no američki mediji saznali su da je odbio proći testiranje kada ga je to tražila policija u Connecticutu.

Dok je Woodyja napadala za zlostavljanje, Mia nikad nije željela komentirati slučaj svoga mlađeg brata Johna Charlesa Farrowa (74), koji je 2013. osuđen na 25 godina zatvora zbog zlostavljanja dječaka.

Iako je glumica cijenjena zbog brojnih uloga u filmovima kao što su "Veliki Gatsby" i "Ljubičasta ruža Kaira", poznata je i po nasilnom, bizarnom i osvetničkom ponašanju na setu i izvan njega.

Na snimanju "Uragana" dobila je 16 šavova u tučnjavi šakama s Timothyjem Burnsom (69). Glumica ima 14 djece, a čak ih je 11 posvojila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene