Mia Dimšić premijerno je izvela novu verziju pjesme "Guilty Pleasure" za Euroviziju, a otkrila i da će ona biti gošća na koncertu svoje prijateljice Domenice u Areni Zagreb 2030. godine.

Galerija Mia Dimšić i Domenica Žuvela Mia Dimšić Mia Dimšić +24 Mia Dimšić - 5

Ovogodišnja pobjednica Dore, Mia Dimšić u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji premijerno je otpjevala englesko-hrvatsku verziju pjesme za Eurosong, a osvrnula se i na najavljeni koncert Domenice u Areni Zagreb, 2030. godine.

Vezani članci Mia Dimšić Pogledajte spot za pjesmu s kojom će nas Mia Dimšić predstavljati na Eurosongu, svi komentiraju istu stvar! Mia Dimšić Evo kakav uspjeh predviđaju kladionice našoj Miji Dimišić, zasad nam se baš i ne piše dobro!

Pripreme za Eurosong u punom su jeku. Mia će u Torinu nastupiti 10. svibnja, ali još nije odlučila s kojom verzijom pjesme. Na Dori smo "Guilty Pleasure" čuli na engleskom, a kasnije je objavljena i hrvatska verzija.

"Još uvijek nisam donijela definitivnu odluku, ali čak nije isključeno, možda malo izmiksati jer mi se hrvatske verzija neočekivano svidjela i vidim da se ljudima svidjela. To me bacilo u neke dileme", rekla je mlada kantautorica.

Izmiksanu verziju premijerno je izvela u Giulianovom showu. Pjesma naše predstavnice nedavno je naglo skočila na kladionicama, i to nakon njezinih nastupa u Tel Avivu, Londonu i Amsterdamu, u sklopu predeurovizijske turneje. Ona se time ne opterećuje.

"I kad sam bila nisko na kladionicama nisam mislila da su mi zbog toga loši izgledi. Ja sam jako optimistična. Ni sad ne mislim da su mi zbog ovoga nužno bolji izgledi. Pokušavam se uopće ne dirati puno u kladionice", izjavila je.

Najbolji plasman Hrvatske na Eurosongu dosad su ostvarile Maja Blagdan sa "Svetom ljubavi" i Doris Dragović s "Marijom Magdalenom". Upravo Dorisinu pjesmu "Zemlja i stina" Mia je također odlučila obraditi. Oduševila je i izvedbom "Poljoprivredno ljubavne", hita legendarne Daleke obale koji je otpjevala na melodiju pjesme s kojom će nas predstavljati u Torinu.

S Giulianom se Mia Dimšić dotakla i najave koncerta svoje prijateljica i kolegice Domenice koji je zakazan u Areni Zagreb, ali tek za 8 godina. Ovaj iznenađujući potez splitske pjevačice privukao je posljednjih dana veliku pažnju, a gdje će biti i što će raditi tog 8. studenoga 2030. već zna i Mia.

"Nema sheme. Koncert je 2030. godine, ja sam gošća i ne samo to, obećala sam joj da ću ja prvi put imati plesnu točku. Sad ću početi vježbati ples za 2030. Hitove koje ćemo tek napisati publika će pjevati s nama', zaključila je Mia.

Nives u halterima izazvala pomutnju, zbog prizora u ogledalu neki su koristili zum visoke rezolucije! Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus

Bivša omiljena slatkica pokazala tajnu koju je vješto krila od svih, a i da se novi dečko baš trudi oko nje! Charlotte Crosby i Jake Ankers - 2 Charlotte Crosby i Jake Ankers - 3 Charlotte Crosby i Jake Ankers - 1 +24 Charlotte Crosby

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju