Ostala je praznina

Mia Begović otkrila uz koga je njezina pokojna sestra Ena bila najsretnija

Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) +0 Ena Begović (Foto: Screenshot) Galerija

Ena Begović iza sebe je ostavila kćer Lanu, ali i neutješnu sestru Miju Begović.

Danas se obilježava 19. godišnjica smrti glumačke dive Ene Begović.

Pogledaj i ovo Mia Begović Prošle su 22 godine Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

Podsjetimo, 15. kolovoza 2000. godine domaću javnost šokirala je vijest o tragičnoj smrti glumice Ene Begović u prometnoj nesreći na otoku Braču.

U trenutku njezine pogibije, njezina kćer Lana koju je dobila s poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom imala je svega 40 dana, a neutješna je ostala i njezina sestra, glumica Mia Begović.

Ona se na tužnu obljetnicu kratko oglasila na Facebooku, no jednom jedinom rečenicom rekla je baš sve. "U srži moje samoće tvoj odlazak počiva", napisala je.

Brojni njezini prijatelji i suradnici uputili su joj još jednom sućut i žaljenje zbog preranog odlaska njezine sestre, a u jednom odgovoru Mia je poručila kako je njezina sestra bila najsretnija kada je bila sa svojom Lanom.

"Otišla je tako mlada, a ostavila tako veliki trag i kao umjetnica i kao osoba...bol i praznina u srcu i duši ostaje za sva vremena... Drži se hrabro draga moja i gradi svoj put uspješne karijere na ponos svojoj seki...", poručila joj je jedna pratiteljica, a Mia joj je odgovorila: "divna osoba... Najveća od velikih, kao glumica... kao seka, nezamjenjiva... Zauvijek".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) +1 Jelena Dokić (Foto: Instagram) Celebrity Slavna tenisačica u Hrvatskoj pokazala veliku transformaciju: Skinula čak 45 kilograma
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene